FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA CAMPIONILOR / FC SEVILLA - STEAUA 2-1

Juande Ramos: "Steaua merita sa se califice in Cupa UEFA in dauna Slaviei Praga"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 octombrie 2007 00:00

Antrenorul lui FC Sevilla, Juande Ramos, a declarat aseara, la finalul meciului cu Steaua, 2-1, ca ros-albastrii au jucat bine in a doua repriza si ca merita sa se claseze pe locul 3 si sa se califice in Cupa UEFA in dauna Slaviei Praga, transmite trimisul NewsIn.

"Scorul e mincinos, e prea mic in comparatie cu ce ocazii am avut. Am luptat si ne-am indeplinit obiectivul de a castiga cele trei puncte. In prima repriza am jucat excelent, in a doua mai slab, iar Steaua a marcat si a facut meciul mai incins. Steaua a jucat bine in repriza secunda si cred ca merita sa se califice in Cupa UEFA in dauna Slaviei Praga", a spus Juande Ramos, dupa ce a invins ambele echipe pe Ramon Sanchez Pizjuan, 4-2 cu Slavia Praga si 2-1 cu Steaua.

Tehnicianul spaniolilor considera ca echipa sa mai are nevoie de 3 puncte pentru a-si asigura calificarea in optimile Ligii Campionilor: "Arsenal si-a asigurat calificarea, iar noi trebuie sa mai castigam cel putin un meci pentru a fi siguri ca vom continua in Liga Campionilor".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează