FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

"Jucator de nota 7,5"

Articol de GSP - Publicat marti, 24 iulie 2007 00:00

Un ziarist grec il caracterizeaza pe mijlocasul dorit de Steaua

Iorgos Mazias e ziarist la SportDay, publicatie din Atena. El a vorbit ieri despre Vladimir Ivici, fotbalistul asteptat in Ghencea.

- Iorgos, cit de aproape e Ivici de Steaua?
- stiu ca discutiile dintre el si clubul roman sint foarte avansate, dar mai sint citeva detalii de pus la punct. Cred ca va fi o onoare pentru Ivici sa lucreze cu Gica Hagi.

- De ce a fost trecut pe linie moarta de AEK?
- El a venit aici prin intermediul fratelui sau, Ilia Ivici, care era director tehnic al lui AEK. L-a adus din Germania, de la Borussia Monchengladbach. A jucat bine, a avut in primele doua sezoane evolutii foarte apreciate, dar in acest moment nu mai intra in planurile lui Lorenzo Serra Ferrer, care a adus foarte multi jucatori noi.

- Cum il caracterizezi?
- Este un jucator cu un fizic impresionant, care suteaza excelent cu dreptul si bate foarte bine loviturile libere. Are o detenta impresionanta, numai ca in ultima perioada a avut si citeva probleme medicale care l-au tinut o buna vreme departe de teren. In toamna, imediat dupa meciul cu Lille din grupele Ligii Campionilor, s-a accidentat destul de serios si a trebuit sa ia o pauza de aproximativ 3 luni.

- Pe ce post joaca?
- Mijlocas ofensiv. Vladimir este un jucator de moral, poate face partide foarte bune, iar apoi intra intr-un con de umbra. Este un numar 10 bun, dar nu exceptional, asa cum era Hagi. Daca ar fi sa-i dau o nota generala, as spune ca e un fotbalist de 7,5.

Adi Ilie: " Dady nu mai vine"
Managerul Stelei, Adrian Ilie, a declarat ieri pentru stelisti.ro ca transferul portughezului Dady a picat. Duminica, Becali dezvaluise ce a discutat cu atacantul de 25 de ani: "I-am oferit 300.000 la semnatura si salariu de 200.000 de euro anual. Are clauza de reziliere de 3,5 milioane de euro si ar trebui s-o activeze el, dar nu vrea sa se certe cu clubul. Presedintele i-a zis lui Dady ca daca pleaca el, si antrenorul isi da demisia".

Camus: "Ma mai gindesc"
Oferta lui Becali pentru francezul Camus (22 de ani, Charleroi) a fost: 350.000 de euro la semnatura, 200.000 de euro salariu anual, 150.000 de euro prima de calificare in grupele Ligii si 200.000 de euro pentru titlu. "E foarte tentant, dar trebuie sa ma gindesc bine", a declarat ieri mijlocasul. Patronul Stelei asteapta azi un raspuns final. (Manu Salve - Charleroi)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează