FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - U CLUJ 0-0

Jucători sînt, unde-i fotbalul?! » În ciuda transferurilor numeroase, ASA Tg. Mureş a obţinut doar un egal, 0-0 cu U Cluj

Articol de - Publicat duminica, 27 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 26 iulie 2014 22:29

Mureşenii au avut una dintre cele mai spectaculoase campanii de achiziţii în această vară, însă n-au putut să scoată aseară decît o remiză albă


Banii n-aduc fericirea! Meciul de la Tîrgu Mureş a venit la fix pentru a reconfirma celebra zicală. Ianis Zicu, Gabi Mureşan, Dorin Goga, Adrian Sălăgeanu, Javier Velayos, Janos Szekely sau Henrique sînt nume importante ale Ligii 1, dar nu au ajutat cu nimic la primul meci în L1 al reînfiinţatei ASA.
Pe un teren greu şi cu vădite probleme în "chimia" jocului, trupa lui Falub a dezamăgit. A arătat în anumite momente că ar putea mai mult, însă niciodată n-a dus "promisiunile" pînă la final. Material există, însă relaţiile de joc sînt la pămînt.

Colac peste pupăză, Ianis Zicu. Machidonul a tot făgăduit că îşi va arăta adevărata faţă la ASA, dar în 13 minute nu a reuşit decît să ia un "galben şi să fie lovit de un "cap" a lui N'Doye ce se ducea pe poartă. Un început mai mult decît anemic pentru Ianis, în nota echipei. Aşteptăm fotbalul!


"Puteam cîştiga azi. Am făcut un joc bunicel, am început bine. Cred că am avut şi penalty, dar nu vreau să comentez arbitrajul"
Mihai Teja, antrenor U Cluj

627850-caseta-tg-mures.jpg

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
haideusicfr
haideusicfr  •  29 Iulie 2014, 22:41

Gabi Muresan a jucat? Nu! Si atunci ? Un exemplu...nici u-istii nu sunt fraieri..sau sunt ca l-au dat pe Lemnaru la Steaua il vor nenorocii si pe el ,ca si pe Kapethanos etc.

serban_ionescu
serban_ionescu  •  28 Iulie 2014, 08:10

explicatie simpla: echipa nu a facut pregatirea completa si nu are antrenor! Stanciu e impresar nu conducator ! echipa va retrograda sigur!!

rossone.ro
rossone.ro  •  28 Iulie 2014, 01:47

1.ROSSONERO BUCHAREST (Bukarester 1912-RO-SportStud.ONE-R-dinamO) 2.STEAUA BUCURESTI (ramane pentru ca are Eu Cup Champions si SuperCupEu) 3.BANATICA POLI TIMISOARA 4.OLTENIA "U" CRAIOVA (Oltenia 1915) 5.CFR TRANSILVANIA "U" CLUJ-NAPOCA (Transilvania 1920) 6.MOLDOVA Stud.IASI 7.MUNTENIA PLOIESTI (Mutu va fi mereu simbolul echipei) 8.DOBROGEA CONSTANTA 9.CARPATICA BRASOV (? sa zicem) 10.RAPID CHISINAU (-:)) n-am nimic cu Rapid deja e asa,unirea cu acel teritoriu)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează