LIGA 1  ·  STEAUA

Jucătorii, antrenorii şi cei din staff s-au mai ales cu o problemă » Poliţia Rutieră vînează Steaua!

Articol de - Publicat sambata, 12 noiembrie 2011 00:00

Cînd pleacă de la Mogoşoaia spre Buftea, steliştii ies din complex şi virează direct stînga, peste linia continuă. Poliţia Rutieră a aflat la ce oră are antrenament echipa şi a dat deja primele amenzi


Problemele Stelei nu se mai opresc. Toţi cei de la echipă, jucătorii, staff-ul tehnic, cel medical, dar şi cel administrativ, au intrat în vizorul Poliţiei Rutiere din Ilfov. Aproape în fiecare zi, steliştii merg din Bucureşti la Mogoşoaia, unde se schimbă, după care pleacă, fie cu autocarul, fie în maşina personală, către Buftea. La ieşirea din complex, toţi virează stînga, către Buftea, numai că acolo e linie continuă pe şosea, iar de două-trei săptămîni, cei de la Poliţia Rutieră postează cîte un echipaj la 200 de metri depărtare şi îi opresc pe steliştii care trec peste linia continuă!

"E clar că ne vînează pentru că echipajul vine şi începe să stea la pîndă acolo cam cu 20 de minute înainte de ora la care jucătorii pleacă de la Mogoşoaia spre Buftea. Unii dintre cei de la echipă deja şi-au pierdut permisele şi au plătit amenzi pentru că ar trebui să facem dreapta, spre Bucureşti, şi să mergem alţi kilometri întregi pînă la primul sens giratoriu ca să întoarcem, am pierde mult timp şi oricum toţi sîntem stresaţi din cauza traficului" a fost declaraţia unuia dintre stelişti.

Printre cei care s-au trezit fără carnet e şi team-managerul Marius Ianuli, care a rămas fără permis pentru o lună de zile. Ce prevede Codul Rutier pentru încălcarea liniei continue la virajul spre stînga? Ridicarea dreptului de a conduce pentru 30 de zile, 6-8 puncte penalizare şi amendă între 210 şi 280 de lei.Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea. Discuția cu Elena: „Tu nu m-ai lăsat să-l...
Libertatea
Comentarii (12)
marin2  •  13 Noiembrie 2011, 09:34

Partizanatul ne impiedica sa fim obiectivi . Indiferent cum s-ar pune problema nu are nici o importanta daca sint sau nu vinati . Un singur lucru conteaza - LEGEA - a fost incalcata ? DA .Vrem sau nu sa fim cu totii egali in fata legii - DE CE NU ? Asa apar discrepantele , dar e mai usor sa spunem ca respectarea legii se transforma in ABUZ in functie de interese personale . Romani , nu sinteti singuri , aveti "semeni"leiti cu voi si in alte parti . Diferenta este ca acolo sint minoritari pe cind aici detineti monopolul .

claudiuhermelin  •  13 Noiembrie 2011, 00:12

am pretentii la voi, alternati zilnic 10 min inainte de ora stabilita cu 10 min dupa ora stabilita, astfel incat PULITISTUL de serviciu sa-si puna capul la contributie incercand sa faca o medie orara (poate incerca si o muie orala! :-). rezultatul le va da cu virgula, procedura incompleta.......MUIE GARDA!

spaceunu  •  12 Noiembrie 2011, 15:14

niste boi ,nemernici de militeni........................

Vezi toate comentariile (12 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
13:00 Fotbal, Liga 1
Poli Iasi - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
15:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
15:30 Documentar, Il Luce
Episodul 10 - Mirajul fotbalului italian
TVR 1
17:00 Fotbal, Liga 1
Academica Clinceni - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:00 Fotbal, La Liga
Espanyol - Leganes
Digi 4, Telekom 4
18:15 Fotbal, Serie A
Inter - Bologna
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:00 Fotbal, Liga 1
Astra - CFR Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Serie A
Cagliari - Atalanta
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Osasuna - Getafe
Digi 4, Telekom 4
22:45 Fotbal, Serie A
Napoli - Roma
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
23:00 Fotbal, La Liga
Villarreal - Barcelona
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1