FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Jucătorii Astrei salvează banii de la UEFA: au semnat amânarea datoriilor!

Giurgiuvenii au acceptat să ajute clubul, deși nu și-au încasat salariile de luni bune
Giurgiuvenii au acceptat să ajute clubul, deși nu și-au încasat salariile de luni bune

Articol de - Publicat marti, 11 octombrie 2016 00:00

Deşi clubul are mari restanţe faţă de fotbalişti, aceştia au semnat amânarea plăţilor, pentru ca echipa campioană să poată încasa sumele din Europa League.

Ieri a fost termenul limită impus de UEFA în care cluburile de fotbal trebuie să acceseze sistemul online prin care raportează dacă au sau nu datorii la jucători.

Este şi cazul Astrei, care, la termenul anterior, 30 iunie, anunţase ca avea restanţe financiare către fotbalişti. E şi motivul pentru care UEFA i-a şi blocat deocamdată plata celor 4 milioane de euro pentru calificarea în grupele Europa League.

Steaua şi Viitorul, singurele echipe din cupele europene care nu aveau restanţe în vară, şi-au primit deja banii.

Cesiuni de creanţă pe datorii

Nici acum situaţia nu e mai roz, însă șefii au apelat la elevii lui Șumi să semneze cesiuni de creanţă a datoriilor, pentru ca banii de la UEFA să poată să ajungă la club.

Deşi iniţial mai mulţi fotbalişti au avut reţineri, până la urmă au semnat toţi, chiar dacă mulţi aveau deja decizii de la CNSL prin care urmau să-şi primească banii restanţi.

Dacă nu ar fi rezolvat astfel situaţia, Astra ar fi riscat să fie iar amendată de UEFA sau chiar exclusă din cupele europene între unul şi trei sezoane. În plus, respectivele datorii ar fi fost reţinute din banii de la UEFA.

100.000 €e amenda maximă pe care UEFA o poate da cluburilor care, pe 10 octombrie, mai au încă datorii către jucători

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
romulus65
romulus65  •  11 Octombrie 2016, 10:37

Daca nu semnau nu mai aveau nicio speranta sa isi ia banii.Daca nu au si alte datorii banii de la UEFA vor stinge datoriile catre jucatori.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  11 Octombrie 2016, 10:06

Cind te bagi singur ***, nu te mai salveaza nimeni! Peste doua luni se vor trezi ca alti creditori au intiietate, asa ca jucatorii vor mai astepta "o tura" pina vin banii din drepturile tv in luna martie 2017. Adica, "La anul, si la multi ani!". Si de acolo... Dumnezeu cu mila iar Comisiile cu Cererile de a fi declarati liberi de contract.Din banii de la UEFA se va "infrupta", in primul rind Shumy care are o "datorie" de 25% catre Dany, cel care i-a aranjat acele contracte neverosimil de bani, contra "pinca".

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  11 Octombrie 2016, 09:56

Astra = boala lunga, moarte sigura...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează