FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Jucătorii de la Dinamo iau în calcul cel mai negru scenariu: „Situație dramatică, ne gândim și la faliment”

Ricardo Grigore. Sursă foto: GSP
Ricardo Grigore. Sursă foto: GSP

Articol de - Publicat duminica, 03 ianuarie 2021 15:48 / Actualizat duminica, 03 ianuarie 2021 17:30

Ricardo Grigore (21 de ani) a fost prezent la reunirea lui Dinamo și a vorbit despre situația dezastruoasă cu care se confruntă „câinii”.

Spre deosebire de colegii săi din străinătate, Ricardo Grigore nu și-a depus până acum memoriu pentru a deveni liber. Totuși, fundașul crescut în Ștefan cel Mare se teme de cel mai negru scenariu: acela ca Dinamo să retrogradeze sau să ajungă în faliment.

Ricardo Grigore: „Ne gândim la retrogradare sau faliment”

„Suporterii ne-au spus că sunt alături de noi și că ne susțin. Înțeleg și ei că e o situație foarte grea, dar deocamdată se așteaptă acea infuzie de capital pentru ca lucrurile să se rezolve și să revină la normal. Trebuie să mai avem speranțe, altfel nu avem ce să facem.

Domnul Ionel Gane ne-a transmis că va urma o perioadă grea, decisivă. Dacă nu am mai spera, n-am mai veni aici. Eu nu m-am gândit la plecare, nu vreau să ajung în acea situație. Poate fanii vor aduce niște sponsori să susțină echipa. Preferăm fapte, nu vorbe. Deja suntem într-un film de comedie. Nu dă bine pentru nimeni, se face mult rău și nu înțeleg ce se urmărește.

În subonconștientul nostru, ne gândim că se poate ajunge la o situație dramatică, să retrogradăm sau să intrăm în faliment. Dacă jucătorii vor pleca, alții nu vor veni, la ce situație este. Dacă asta se va întâmpla, vom juca doar noi (n.a - românii) și juniorii. Va fi foarte greu să supraviețuim”, a spus Ricardo Grigore, la plecarea de la Săftica.

Dinamo s-a reunit la Săftica

Jucătorii lui Dinamo s-au reunit azi în vedere reluării sezonului din Liga 1, iar la baza de la Săftica și-au făcut apariția și o parte dintre fani. 

Începând cu ora 10:00, o parte dintre fotbaliștii antrenați de Jerry Gane au sosit la reunirea echipei și au început să se pregătească pentru primul meci din 2021, pe 13 ianuarie, cu Hermannstadt. 

La Săftica au venit și câteva mașini cu suporteri. Fanii din programul DDB, care în ultima perioadă au strâns bani pentru a plăti salariile restante, au venit pentru a-i încuraja pe jucători și pentru a le da asigurări că vor continua să facă eforturi pentru a le da măcar o parte din restanțe.

VIDEO Ricardo Grigore, declarații la reunirea dinamoviștilor: „Încă trebuie să avem speranțe!”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

DINAMO. DDB face dezvăluiri incredibile: cum ar fi încercat Dorin Șerdean să trimită un jucător în Liga 1 » Fanii au blocat mutarea

Dinamo s-a reunit azi! Fanii „câinilor” au fost prezenți la reunire + cine nu a venit la Săftica

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (76)
creeperno
creeperno  •  03 Ianuarie 2021, 22:44

Stai linistit Grigore ca totul va fi bine si vei primi bani de la domnul Cortacero zilele urmatoare

189254898748309
Claude SH  •  03 Ianuarie 2021, 22:01

Voi asta nu înțelegeți, fotbaliștii, în special cei străini, au venit sa câștige bani. Altfel, stăteau în țara lor. Fotbalistul de azi înțelege ca nu poate sa practice acest sport la.nesfarsit, ca vine retragerea, poate o accidentare care îl scoate din schema. E tragic însă vând joci fără bani și te accidenteze. Practic nu ai nici asigurare medicala sau profesionala, ca deh, e lipsa de bani

demadrid_al
demadrid_al  •  03 Ianuarie 2021, 20:28
Postat de johnwhite pe 03 Ianuarie 2021, 18:10

deci nu pot sa stau cu familia daca scriu comment pe gsp? wtf? cat de redus sa fii?

:))))))))) TU N-AI FAMILIE BAI POSTAC OBOSIT..ITI SPUNE ASTA UNUL CARE A FACUT PSIHOLOGIE..DREAPTA SAU STANGA? NICI IN OGLINDA N-AI CURAJ SA TE UITI-SUBVENTIA DE LA JIJI E SINGURA CE TE TINE IN VIATA...

Vezi toate comentariile (76)
Comentează