FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Pe ce au ajuns jucătorii de la FCSB să parieze în vestiar după deciziile lui Becali

FOTO Facebook FCSB +15   FOTO
FOTO Facebook FCSB

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2021 07:03 / Actualizat luni, 25 ianuarie 2021 10:07

Imixtiunea totală pe care patronul Gigi Becali o are în privinţa alcătuirii primului „11" la FCSB, dar mai ales schimbările pe care le ordonă au ajuns să fie motiv de discuţii şi chiar pariuri inedite între jucători. 

Din informațiile Gazetei Sporturilor, aproape la fiecare meci, jucătorii de la FCSB, după ce ajung în vestiar, se întreabă ce modificări va cere patronul.

Jucătorii de la FCSB pariază în vestiar pe schimbările lui Gigi Becali

Astfel, fotbaliștii antrenați de Toni Petrea, ajung chiar să facă pariuri, în glumă, între ei: cine iese, cine intră!

Nicio înlocuire, pe care staff-ul tehnic o face, nu poate fi realizată fără a avea în prealabil acceptul lui Becali, chiar dacă e vorba despre o accidentare!

28 de schimbăria efectuat FCSB la pauza dintre reprize în primele 18 etape, n-a existat niciun meci în care să nu fie bifată o înlocuire după primele 45 de minute

Gigi Becali are un nou „client” la FCSB!

Mijlocaşul Darius Olaru (23 de ani) a fost lăsat rezervă la disputa cu dintre FCSB și Voluntari, după ce cu Viitorul a fost scos de patron la pauză, spre nemulţumirea managerului Mihai Stoica.

Adrian Petre, intrat pe lista neagră a lui Becali, a fost împrumutat în vara trecută. A plecat el şi locul în lotul indezirabililor a fost preluat de Sergiu Buş. Şi el e istorie pentru FCSB, după ce sud-coreeni de la Seongnam l-au cumpărat cu 450.000 de dolari!

Lista „clienţilor" lui Gigi Becali a rămas iarăși goală, dar după cum au arătat evenimentele la meciurile susţinute de FCSB în 2021, patronul pare să aibă un nou pretendentent. Numele lui: Darius Olaru!

Fotbalistul adus de la Mediaş, cu prestaţii apreciate în acest sezon, l-a enervat pe Becali mai ales la meciul de la Ovidiu, cu Viitorul. La pauză, patronul i-a anunţat telefonic pe cei de la echipă să-l lase la vestiare, lucru care foarte probabil a determinat reacţia nervoasă pe care Mihai Stoica a avut-o, când a aruncat cu telefonul după ce a ascultat ce i s-a transmis. Darius Olaru a fost schimbat cu Buziuc! 

VIDEO Toni Petrea, antrenor FCSB: „Suntem un grup unit. O familie!”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Gigi Becali are un nou „client” la FCSB! Își versă furia pe el: din titular și integralist a ajuns rezervă

Gigi Becali, ironizat în direct la TV: „Dennis Man să nu mai dea goluri, riscă să nu se mai transfere”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
1226306600716606
Functionarul Functionar  •  25 Ianuarie 2021, 12:20

Olaru impreuna cu Tanase sunt cei doi care fac tot jocul la miflocul terenului. A aparut, intre timp,. si Morutan. Pacat ca s-a accidentat si a iesit, deocamdata, din circuit ...

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  25 Ianuarie 2021, 12:03

Poftă uriașă,"gazetarilor"! Este destul!

horace71
horace71  •  25 Ianuarie 2021, 11:26

Dragilor, să aveți o zi minunată și nu uitați ignorați sau ironizați talpaniștii evident fără să-i jigniți.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează