FOTBAL  »  Superliga  »  CONDIȚII METEO

Jucătorii din Liga 1 cer să se amâne reluarea campionatului: "Nu se poate juca așa"

Foto: Captură Dolce Sport
Foto: Captură Dolce Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 12 ianuarie 2017 19:50

Mijlocașul lui Poli Iași Milan Mitici consideră că reluarea campionatului ar trebui amânată din cauza condițiilor meteo care afectează calitatea terenurilor din Liga 1. 

Multe formații din prima ligă nu au sisteme de încălzire a gazonului, așa că fotbalistul propune ca meciurile din competiția internă să nu se mai joace în lunile de iarnă.

"Nu e deloc OK că începem în februarie. Să joci în România la sfârșitul lui decembrie sau în februarie este același lucru. Condițiile nu sunt bune deloc. Ați văzut că în meciul cu Dinamo am jucat în adidași. Este o bătaie de joc.

Acum vedem ce va fi în februarie. Dar eu cred că o să se amâne reluarea campionatului pentru că pur și simplu nu se poate juca în condițiile astea", a spus fotbalistul la o conferință de presă.

Și mijlocașul lui Dinamo, Dan Nistor, a susținut în urmă cu câteva zile că reluarea Ligii 1 se va amâna din cauza frigului (detalii AICI).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ion2010
ion2010  •  13 Ianuarie 2017, 09:24

Alooo, LPF doarme ?????????? LPF TREBUIE sa oblige cluburile care nu au instalatie de incalzire sa-si gaseasca teren practicabil (cu instalatie de incalzire) in etapele in care este ger si terenurile sunt inghetate. Campionatul sa inceapa pe 4 februarie, dar LPF trebuie sa nu permita cluburilor sa joace pe propria arena cluburilor care nu au instalatie de incalzire. Este foarte simplu, astfel LPF ar demonstra si ea ca poata fi utila cu ceva. Macar atat sa faca LPF

haideusicfr
haideusicfr  •  12 Ianuarie 2017, 21:06

Dar pana acum, cum a fost?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează