FOTBAL  »  LIGA 1  »  STEAUA - PANDURII 1-0

Jucătorii l-ar fi vrut pe Bergodi în tribună cu Pandurii. Italianul răspunde: "Era haos dacă mergeam!"

Articol de GSP - Publicat luni, 21 septembrie 2009 00:00

Războiul dintre Gigi Becali şi fostul antrenor al Stelei, Cristiano Bergodi, pare departe de final. Demis la finalul partidei cu Sheriff din grupele Europa League, tehnicianul spune că nu a fost înştiinţat oficial că nu mai este angajatul grupării din Ghencea.

Mai mult, italianul mărturiseşte că singurul motiv care l-a determinat să nu apară la jocul de ieri a fost dorinţa de a-i proteja pe foştii săi elevi. "Mă gîndisem să merg la meci, dar m-am răzgîndit pentru că aş fi pus presiune mare pe echipă. S-ar fi creat un haos dacă m-aş fi dus, jucătorii ar fi fost bulversaţi dacă m-ar fi văzut acolo", a explicat Bergodi.

Întrebaţi dacă şi-ar fi dorit ca fostul lor antrenor să fie în tribune, jucătorii au răspuns sincer: "Bergodi era bine venit la meci, chiar dacă nu mai face parte din staff. Îl aşteptam să ne încurajeze", a spus unul dintre jucătorii reabilitaţi de italian în acest sezon, Ducu Ninu.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (20)
 •  21 Septembrie 2009, 18:12

"bravo nea gigi tine-o tot asa si se ajunge si in liga secunda ;)

alpin
alpin  •  21 Septembrie 2009, 15:50

Bergodi putea sa mearga linistit la meci. La ce haos e la Steaua becaliota, nu putea adauga nimic rau!! Iar telespectatorii ar fi avut si ei ceva de vazut. In tribuna, ca pe teren...

 •  21 Septembrie 2009, 14:55

bergodi e un domn si becali e un oier prost. asa simplu e asta.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează