FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - ACS POLI TIMIȘOARA, LUNI, 21:00, DIGI, DOLCE, GSP.RO

Jucătorii lui ACS Poli Timișoara sunt furioși înaintea meciului cu Astra » Au primit astăzi o veste care i-a dat peste cap

Articol de - Publicat sambata, 29 iulie 2017 18:12

Deși au avut opt zile la dispoziție pentru pregătirea meciului cu Astra Giurgiu, elevii lui Ionuț Popa nu au avut parte de o săptămână concentrată doar pe meciul de luni.

Jucătorii lui ACS Poli se revoltaseră marți după ce au aflat că nu le vin banii în această săptămână, pe motiv că nu există cale legală ca ANAF să le plătească trei dintre cele patru salarii restante din drepturile TV. Informațiile oferite de conducerea clubului nu s-au ”adeverit”.

Timișorenii au adunat datorii către ANAF după ce nu au plătit dările către stat aferente salariilor.

”Jucătorii au sperat să primească câteva salarii săptămâna aceasta. A fost o ședință marți seara și s-a stabilit că e ilegal ca ANAF să dea salariile din drepturile TV. Și eu am fost supărat dar am purtat discuții cu câțiva oameni de la ANAF și m-au convins că au judecat conform legii. Eu, deși am fost pornit pe cei de la ANAF, eu le mulțumesc celor de acolo că mi-au explicat”, a spus astăzi Ionuț Popa.

”Banii de la Ligă au fost virați către ANAF. Am depus documentele pentru plata celor trei salarii restante, vor fi plătiți cât de curând către jucători și staff. Pentru restul de bani vom face o reeșalonare. Pregătim dosarul, în urma căruia vom primi acel certificat cu care mai departe putem accesa fonduri de la autorități” președintelui Sorin Drăgoi 

Dosarul pentru reeșalonarea datoriilor a fost depus miercuri până la urmă și se speră la un răspuns rapid. Prin urmare așa se explică ”revolta” jucătorilor din timpul săptămânii.

”Ni s-a promis săptămâna trecută că se va rezolva, dar au întâmpinat niște răspunsuri negative de la ANAF ș vă dați seama că am fost supărați, cel mai rău lucru pentru un fotbalist e să nu fie plătit”, a recunoscut și Andrei Artean.

Chiar și așa timișorenii mai au speranțe. Acel certificat fiscal, pentru reeșalonarea datoriilor pe cinci ani de zile, de care au nevoie pentru a obține apoi finanțare de la bugetul local, ar fi ultima șansă, teoretic. Deja au apărut informații conform cărora acești bani ar putea veni în club în urma ședinței de la primărie din 3 august.

”M-au făcut să înțeleg că sunt lucruril legale care nu pot fi încălcate. Cei de la ANAF ne-au asigurat că lucrurile vor merge spre bine. Nu știu ce vom face. Sunt sincer când spun că jucătorii au dreptate, dar sper să-și facă dreptate pe teren. Ar fi păcat, pentru că sunt și jucători noi. Și cu ei am purtat discuții, și cu ei ne-am înțeles. Și președintele a venit și le-a spus adevărul. Trebuie să-i faci pe jucători să aibă încredere în tine”, a mai subliniat Popa.

  • Partida dintre Astra Giurgiu și ACS Poli Timișoara se dispută luni, de la ora 21.00, în etapa a 3-a a Ligii I. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  30 Iulie 2017, 09:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1425838917717550
John Milne  •  29 Iulie 2017, 23:07

Satelitul Rusinii Insolvente da faliment . Afara ba daca nu aveti bani .

1814817768742407
Tatar Alexandru Ioan  •  29 Iulie 2017, 19:43
Postat de Gabi Simon pe 29 Iulie 2017, 19:32

Rusine mare sa le fie autoritatilor din Timisoara ca nu au grija deloc de echipa de a gasi un finantator pentru echipa de fotbal Parca se spune ca Timisoara e cel mai bogat oras dupa Cluj din vestul tarii si ca reprezinta occidentul din Romania Rusine sa va fie si felicitari domnului antrenor Popa si jucatorilor

Si aia de la consiliul judetean au grija sa ***doar pentru *** ce conduc ca *** psd-ul si pentru conturile lor personale!De fapt ce facei pentru populatia Timsului concret???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează