FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

FOTO + VIDEO Jucătorii lui Dinamo au efectuat azi vizita medicală » Cu cine s-au întâlnit pe holuri + cine a revenit la echipă

Reunirea lui Dinamo // FOTO: Eduard Apostol +5   FOTO
Reunirea lui Dinamo // FOTO: Eduard Apostol

Articol de - Publicat vineri, 21 iunie 2019 09:15

Dinamo a efectuat în această dimineață vizita medicală la Institutul pentru Medicină Sportivă. 

Aproape toți jucătorii lui Eugen Neagoe s-au strâns de la primele ore ale dimineții în locația tradițională unde efectuează testele medicale înainte de startul sezonului, la INMS, în frunte cu căpitanul Dan Nistor. „Câinii” urmează să plece în cantonament în Spania.

La vizita medicală s-a prezentat și Laurențiu Corbu, fundașul care va reveni din împrumutul de la scoțienii de la St. Mirren. 

dan nistor +6 FOTO

Mattia Montini și Andrei Sin au făcut vizita medicală la un cabinet din Chiajna, alături de juniorii echipei. 

Jucătorii prezenți la INMS: Dan Nistor, Alex Răuță, Florin Bejan, Deian Sorescu, Daniel Popa, Ioan Filip, Marco Ehmann, Vlad Muțiu, Denis Ciobotariu, Mamatou N' Diaye, Cătălin Straton, Laurențiu Corbu, Bani Ahmed și Andreas Mihaiu

Jucătorii prezenți la Chiajna: Levent Oltay, Robert Moldoveanu, Mattia Montini, Ștefan Fara, Ionuț Șerban, Gabriel Răducan, Andrei Sin Cătălin Măgureanu, Geani Crețu, Alin Lazăr și  Aleksandru Longher

N-au fost prezenți însă frații Jaadi și nici atacantul Athanasios Papazoglou - Detalii despre situația lor, AICI!

Ce a declarat Deian Sorescu:

Au dat nas în nas cu Laidouni

Fotbaliștii dinamoviști au trăit și momente de confuzie după ce s-au întâlnit pe holuri cu cu Bilal Laidouni, cel mai valoros fotbalist al celor de la FC Voluntari. Acesta nu face obiectul unui transfer la Dinamo, dar nu a fost prezent la vizita medicală alături de colegii săi de la Voluntari, fiind nevoit să dea testele tocmai azi.

Alexandru Răuță, unul dintre cele patru transferuri ale lui Dinamo, l-a tachinat pe Laidouni, cei doi împărțind vestiarul la Voluntari în ultimele 8 luni.

Bilal Laidouni

Curtat și de FCSB, Laidouni va părăsi cel mai probabil România. E dorit în Polonia și Bulgaria, iar FC Voluntari speră să obțină 300.000 de euro în schimbul acestuia.

 

Vezi și: FOTO Ea e motivul care îl ține la Dinamo! S-a certat cu toată conducerea pentru sexy-știrista de la Antena 1

Frații Jaadi și Papazoglu, OUT din lotul lui Dinamo » Care e motivul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
iosif_vs
iosif_vs  •  21 Iunie 2019, 09:49

Laidouni e mimaovist de mic, visul lui era sa faca vizita medicala macar o data in viata cu trupa lui nea Goe.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează