FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO 2-1

Jucătorii lui Dinamo îl acuză pe arbitrul meciului cu FC Botoșani: "Mi-a spus tot meciul că mă dă afară"

FOTO: Ionuț Tabultoc
FOTO: Ionuț Tabultoc

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 octombrie 2016 11:24

Dinamo a pierdut în fața celor FC Botoșani, 1-2, după o partidă cu multe greșeli de arbitraj.

După meci, Steliano Filip a vorbit despre maniera de arbitraj și a acuzat faptul că Lucian Rusandu l-a amenințat că îl va elimina, după ce a primit cartonaș galben după un fault făcut la Golofca, în minutul 34.

"M-am uitat în vestiar alături de colegi la reluări și nu e vorba de niciun fault. Nu este pentru prima dată când pierdem pe mâna arbitrilor. Eu când greșesc mă duc la Comisie, sunt suspendat și iau amendă. Ei stau o etapă și în a doua arbitrează. Nu se întâmplă nimic. Așa este tot timpul și așa o să se întâmple și în continuare. Până nu se întâmplă ceva în fotbalul românesc așa vom continua.

Așa ne tratează la fiecare meci. Mie îmi prima repriză mi-a dat cartonaș galben, nu știu dacă a fost sau nu. Dar am vorbit cu Golofca i-am spus că nu i-am făcut nimic, iar el mi-a spus că a alunecat, că nu i-am făcut nimic. Când l-am întrebat pe arbitru de ce mi-a dat galben, mi-a spus direct: «Taci că ți-l dau și pe al doilea. Te dau afară». Și tușierul, nu știu cum îl cheamă, mi-a repetat tot timpul în prima repriză: «Te dau afară, te dau afară, te dau afară!»", a spus Steliano Filip la DolceSport.

Citește și: Dinamoviștii ies la atac după 1-2 la Botoșani! Acuze grave ale unui jucător: "Dacă spun ceva, mă arestează sau mă dau afară din țară"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
reddogsv
reddogsv  •  02 Octombrie 2016, 17:33
Postat de sooos1ck pe 02 Octombrie 2016, 13:39

Eu unul m-am obisnuit sa vad fetitele de la Dinamo ca plang, lasa ca le trece, echipa lor e slaba, in loc sa isi faca echipa, ei se plang de arbitraje!

Esti un mare papagal. Daca voi pateati ce intr-un meci ce am patit noi in 5 urlati vreo 2 luni non stop. Asa vi se pare normal sa castigati doar cu arbitrii.Doar Hotigan v-a marcat 3 goluri intr-un singur meci.

1550906695171986
Stefan Dan  •  02 Octombrie 2016, 14:03

Știți vorba românească ”Pe cine nu elimini , te critică ..... ” !

1550906695171986
Stefan Dan  •  02 Octombrie 2016, 14:02

”Viciere” de rezultat clară, în prima repriză Filip și Nedelcearu au scăpat ca prin minune de eliminare !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează