FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Jucătorii lui Dinamo încă nu și-au primit banii! Ce le-a transmis Contra și ce află din birourile spaniolilor

Articol de - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 08:57 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 09:14

Salariile restante nu au sosit încă  la Dinamo, dar jucătorii trag nădejde că acestea se vor achita în săptămâna Derby-ului de România, cu FCSB.

  • FCSB – Dinamo se joacă sâmbătă, 3 octombrie, de la 21:00. Partida e liveTEXT, VIDEO și FOTO pe GSP.ro și în direct pe Look Plus, Digi Sport și TV Telekom Sport

„Să fie bine ca să nu fie rău!", acesta este motto-ul după care se ghidează dinamoviștii ce așteaptă salariile restante. Care nu au sosit, cu toate că ar fi trebuit să vină deja de două săptămâni. În acest moment, sunt două lefuri ce trebuie achitate celor mai mulți dintre jucători. Nu au fost anunțați exact când se va face plata, doar că au existat semnale „de la birouri" că banii vor fi achitați - un salariu - săptămâna viitoare. Care coincide cu săptămâna Derby-ului de România, primul FCSB - Dinamo al sezonului fiind prevăzut sâmbătă, 3 octombrie.

S-a mai întâmplat și în „era Negoiță" ca restanțele să fie achitate în preajma unui duel cu rivalii, pentru ca fotbaliștii să primească extraenergie înaintea confruntării. Contra le-a atras atenția elevilor săi să nu mai întrebe de bani și să rămână concentrați exclusiv pe antrenamente și pe meciuri, pe considerentul că „salariile vor fi plătite, vă asigur, e bine că aveți ce lua!".

Conform înțelegerii cu Negoiță, în momentul în care s-a făcut trecerea pachetului de acțiuni către Benel International, companie al cărei reprezentant este Pablo Cortacero, unul dintre detalii era ca noii acționari să investească 1,5 milioane de euro în club până la 15 octombrie. Cortacero este așteptat să vină din Spania cu bani, atât pentru echipă, cât și pentru club. 

Nu ne interesează salariile în momentul de față, banii vor veni, nu există niciun dubiu. Noi suntem datori față de fani cu un rezultat bun și un joc solid, care să ne ofere speranțe pentru viitor
- Cosmin Contra, săptămânile trecute

3 milioane de euroeste cuantumul datoriilor clubului Dinamo

VIDEO Laszlo Balint amenință Dinamo: „Toată lumea crede asta în vestiar”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Giovanni Becali dezvăluie obiectivele lui Dinamo, după ce s-a întâlnit cu noii conducători: „Au promis asta”

EXCLUSIV FCSB - Dinamo redeschide Arena Națională! „Derby de România”, pe cel mai mare stadion al țării

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  27 Septembrie 2020, 02:12
Postat de Radulescu Horatiu pe 26 Septembrie 2020, 11:31

Extrem de interesant acționează panamezii,transferă și oferă salarii foarte mari la rebuturi din Spania,iar pe sclavii din România uită să-i platească,probabil de unii vor să mai scape din lot. Oricum Dinamo se bate la titlul cu conturi goale,să vedem până când.

Bah hoasca, rebuturile alea spaniole au jucat la nivel inalt, acolo unde PAPALAPTE COMAN sau Denis Man(uta) nici nu viseaza vreodata, vezi ca pana una alta v-a tras-o Liberec, marea Liberec *** jijiului becali :)))))))))))))))))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  26 Septembrie 2020, 17:26

Astia sunt batut in fofeaza, pai din moment ce nu a ajuns cortacero, cum draqq sa achite salariile ??? Mai ales ca e in alta tara. Asteptati sa vina omu Luni si veti vedea ca dupa meciu cu UTA tot de atunci se vor achita majoritatea salariilor.

dd.x
dd.x  •  26 Septembrie 2020, 15:30
Postat de thebluestlion pe 26 Septembrie 2020, 14:01

Ăștia au bani? Că până acum nu au arătat fizic asta, nu au dat bani pe nici un jucător, datoriile sunt tot acolo, nici salariile nu sunt la zi...e dubios!

numai un re tardat ar avea ochelari de cal si nu ar putea sa gandeasca un minim evident ...

Vezi toate comentariile (50)
Comentează