FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMOVIŞTII ÎL ATACĂ PE BONETTI

Jucătorii lui Dinamo îşi fac "mea culpa": "Sîntem praf!", DAR nu-l iartă pe Bonetti: "Nu are cine să ne aşeze pe teren"

Dinamoviştii s-au resemnat
Dinamoviştii s-au resemnat

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 21 mai 2012 01:35

Dario Bonetti este din ce în ce mai contestat de jucătorii şi acţionarii lui Dinamo. Chiar dacă suporterii sînt de partea lui, antrenorul italian are zilele numărate la clubul din Ştefan cel Mare.

Deşi jucătorii dau vina şi pe Bonetii pentru parcursul slab din ultimele etape, aceştia recunosc că au şi ei o parte de vină în toată această poveste.

"Am avut atitudinea unei echipe mici, de locul 14-15. Conduceam Steaua şi, vezi Doamne, ce frică ne era de-o victorie în derby! Mentalitate mică! Şi faptul că nu mai sîntem uniţi se vede! Fiecare încearcă să scape basma curată, de la antrenori şi pînă la jucători, fiecare face doar ce-i trece prin cap", s-au revoltat jucătorii lui Dinamo.

"Noi sîntem praf, dar şi fiindcă n-are cine să ne aşeze în teren. Degeaba facem cîte două ore şi jumătate de antrenament tactic, nu se vede nimic! Greşeala cea mai mare e că ne-a acuzat de blat de multe ori, după care spune că e înţeles greşit, ne suspectează pe mulţi, întreţine o atmosferă urîtă", au adăugat jucătorii lui Dinamo.

Citeşte şi: Dragoş Grigore acuză: "Răul vine din interior"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (86)
romarian
romarian  •  20 Mai 2012, 08:47

PENTRU ACEL CRETIN DE JUCATOR CARE A SPUS CA NU SUNT ASEZATI IN TEREN BINE. BAI BOULE CARE ESTI ECHIPA ESTE ASEZATA FOARTE BINE, DAR VOI SUNTETI HANDICAPATI SI NU PRICEPETI NIMIC. MAI TINETI MINTE CUM ALEXE ERA SINGUR SI MARIUS NICOLAE A TRAS LA POARTA DE LA VREO 25 DE METRI IN LOC SA PASEZE. CE VINA ARE BONETTI CA GRESESTE GRIGORE CARE A FACUT ACEST LUCRU TOT TIMPUL SI AM PIERDUT CAMPIONATE CU EL????. DE NICULAE SE LOVESTE MINGEA IN ULTIMUL TIMP CA DE GARDUL SCOLII, SA VA MAI ADUC AMINTE DE ALT HANDICAPAT PE NUME MOTI??????????????????

dinamo74
dinamo74  •  20 Mai 2012, 02:23

@rapid_ultra_fire - ne vedem la finala cupei, sa bem o bere?

dinamo74
dinamo74  •  20 Mai 2012, 02:20

@silviu74 - citeste asta: ://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/dezvaluiri-incendiare-intra-in-careu-ataca-asa-l-a-invitat-grigore-pe-un-adversar-cand-juca-la-dinamo-ii-96461

Vezi toate comentariile (86)
Comentează