FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Jucătorii lui Dinamo, luați la rost de un fost fotbalist al „câinilor”: „Dacă mergeam acolo, nu stăteam cu mâinile în sân!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2021 07:11 / Actualizat sambata, 20 februarie 2021 09:33

Gabi Tamaș (37 de ani), fost jucător la Dinamo în trei perioade diferite, a comentat situația grea prin care trece clubul, din cauza problemelor financiare, și i-a criticat pe jucători.

Actualul fundaș de la FC Voluntari, se declară nemulțumit de prestația fotbaliștilor antrenați de Ionel Gane, despre care spune că nu sunt la nivelul fanilor care dau bani pentru salvarea echipei.

Gabi Tamaș: „Jucătorii lui Dinamo nu sunt la nivelul fanilor”

„Dacă mergeam la Dinamo, nu stăteam cu mâinile în sân! Mă luptam şi făceam tot posibilul să câștigăm meciuri. Joci pentru suporteri, pentru familie. Nu poţi să te dai la o parte când intri în teren! 

Nimeni nu stă 7-8-10 luni fără bani, dar dacă erau neplătiţi, plecau toţi de-acolo. Bani puţini, mulţi s-au luat! Că nimeni nu stătea gratis. Dinamo de acum nu mai e cel la care am jucat eu. Suporterii sunt aceiași, dar echipa nu e la nivelul lor!", a declarat Gabi Tamaș pentru ProTV.

VIDEO Dinamo nu scapă de probleme: „Spaniolii sunt în continuare în club, lucrurile vor tărăgăna”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Cum vrea DDB să strângă banii pentru licența lui Dinamo: „Lansăm oficial campania și vă prezentăm soluția”

Moare Dinamo? „Fanii au o misiune imposibilă” » Programul DDB, descurajat de o legendă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
creeperno290
creeperno290  •  20 Februarie 2021, 22:34

Domnul Apostol se gandeste la salariile din februarie insa ele se platesc la inceputul lui martie

valiomanid
valiomanid  •  20 Februarie 2021, 12:45

Acum cateva zile am citit pe aici un articol in care DDB a anuntat ca jucatorii sunt cu salariile la zi! Nu inteleg de ce domnul Apistol o tine una si buna cu situatia financiara dezastroasa!

2316689815019698
Tcaciuc Dorin  •  20 Februarie 2021, 10:38

Probabil de aceia a preferat să meargă la cluj decât să vină să lupte aici! Dacă era vorba de becali,venea una două! Dar apropo,unde vorbește de Cotacero? Că nu văd! Sau ați adăugat o voi din burtă ca să mai băgați bățul prin gard?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează