FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Șefii lui Dinamo nu-i mai plătesc pe jucători! De ce au acceptat fotbaliștii + episod șocant în cantonament: „Prunea, sub influența alcoolului, s-a certat cu antrenorul”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 martie 2020 17:27

Jucătorii lui Dinamo au fost informați că salariile sunt blocate „în numele obținerii licenței”. Până atunci, și dacă mai calcă strâmb, sunt acoperiți de oficiali clubului.

Nepăsare, indiferență, indolență. New Dinamo 2020. Fotbaliștii au fost informați deunăzi că salariile sunt blocate. Pentru unii și luna decembrie, plus ianuarie și februarie. Nu se știe când vor fi achitate, totul în numele obținerii licenței sportive. Iar jucătorii au prins firul epic al situației și nu au nicio grijă. „Având în vedere că-și permit de multă vreme să meargă la șefi în parte și să se plângă, ba că antrenorul nu e bun, ba că nu e de Dinamo, atunci își pot permite și escapade cum a fost cea de la Iași, când s-au strâns într-o cameră și-au pus-o de un chef. Mai ales că nu le-a făcut nimeni nimic", a reacționat o sursă din interior. 

Când Dusan Uhrin i-a semnalat lui Florin Prunea situația ca să o verifice, n-a mai ajuns niciun feed-back la antrenor. Iar el a înțeles, încă o dată, că trebuie să-și facă bagajele și să plece pe drumul lui. Uhrin le-a povestit unor apropiați un episod foarte neplăcut din relația sa cu Prunea: în cantonamentul de la Marbella, într-o noapte, Prunea s-ar fi aflat sub influența alcoolului și ar fi bătut la ușa camerei în care dormea antrenorul! L-a trezit din somn - apoi gălăgia i-a trezit și pe jucători! - și, conform poveștii, a urmat un schimb de replici șocant, cu Prunea amenințând că îl va da afară pe Uhrin de la Dinamo! 

Știind că rămâne orice ar fi până în vară, când îi expiră contractul, întrucât Ionuț Negoiță se teme de noi scandaluri mediatice cu Prunea, directorul general nu s-a jenat ieri să fie fotografiat într-un mall din Capitală în treningul rămas de pe vremea când era președintele Iașiului!

Match Preview Dinamo - Chindia Târgoviște

Citește și: 

OFICIAL Adi Mihalcea este noul antrenor al „câinilor”! A semnat pe un an și jumătate + ce salariu va încasa

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (89)
valyomanid4
valyomanid4  •  12 Martie 2020, 00:39
Postat de hhannibal pe 11 Martie 2020, 21:04

De unde ai scos-o pe asta cu, culorile "galben-albastru"? Ai mai spus si altadata, culorile au ramas rosu-albastru, nu scrie nicaieri de "galben-albastru"!

Iar esti in eroare :)))Cauta pe google sa vezi ce culori a inregistrat nentu' Gigi la Liga...:))

creeperno999
creeperno999  •  11 Martie 2020, 23:01

Hai arabii ca ne ingroapa negoita

andrei.33
andrei.33  •  11 Martie 2020, 21:35

Care "șefi", bai băieți? Cine sunt "șefii" lui Dinamo pe care ii invocați obsedant in aproape fiecare articol? Ați ramas cu titluri de pe vremea lui Borcea, Badea si Netoiu? La Dinamo e doar Negoiță. In articole despre fcsb de ce nu citesc niciodată "șefii lui fcsb"? Asa jurnalism incompetent nu am mai pomenit.

Vezi toate comentariile (89)
Comentează