FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Jucătorii lui Dinamo nu mai suportă situația: "Mai rău de atât nu se poate!"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 decembrie 2018 17:37

Laurențiu Corbu, fundașul dreapta de 24 de ani al lui Dinamo, a vorbit despre situația echipei roș-albe și despre atmosfera din vestiar.

"Mai rău de atât nu se poate. Cel mai groaznic tur de campionat! Sperăm ca în ianuarie, când vom începe pregătirea, să urcăm și să începem să avem meciuri mai bune și mai constante. Cu Mister pe bancă este altceva. În plus, vor veni întăriri, iar după perioada de cantonament și de acumulări va fi altceva.

Trebuie să fim mult mai stăpâni pe noi și să avem altă atitudine. Până la urmă jucăm la Dinamo, un club cu renume în toată Europa, în toată lumea. Atmosfera este bună, doar că lipsea încrederea. Din cauza rezultatelor, nu avem acea încredere şi acea stabilitate în teren", a declarat Laurențiu Corbu la TV Telekom Sport.

Citește și:

Achiziții de la greii Belgiei! Rednic a plecat pentru a negocia personal transferurile la Dinamo: primii 4 fotbaliști vizați

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
fibra
fibra  •  28 Decembrie 2018, 13:35

Daca atmosfera era buna inseamna ca era si incredere,ce naiba debitezi din "putul gandirii"? Cum sa fie atmosfera fara incredere? Nu prea ai semnificatia termenilor. Pardon, te cheama Corbu,asa ca nu am nici o pretentie.

cneius
cneius  •  28 Decembrie 2018, 12:51

"un club cu renume în toată Europa, în toată lumea...." No comment !

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  28 Decembrie 2018, 08:56

Alea 10 echipe de deasupra voastre au jicatori mai technici decit voi . Jucatori care in termeni popular le stiu cu mingea .

Vezi toate comentariile (10)
Comentează