FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - DINAMO 0-3

Jucătorii lui Juventus, după victoria lui Dinamo, 3-0: "Asta-i realitatea!"

Mădălin Mihăescu în duel cu Nemec / Foto: Raed Krishan
Mădălin Mihăescu în duel cu Nemec / Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 iulie 2017 23:02

Juventus București a pierdut meciul din prima etapă cu Dinamo, scor 0-3, iar jucătorii gazdelor sunt evident nemulțumiți de victoria categorică obținută de "câini".

"Nu căutăm alibiuri. Am pierdut cu 3-0, asta-i realitatea! În prima repriză cred că ne-am ridicat la nivelul adversarilor. Dinamo a marcat la singura ocazie pe care a avut-o în prima repriză.

Apoi am încercat să revenim și a venit acea eliminare, iar Dinamo a majorat diferența datorită maturității", a declarat Alexandru Benga la TV Dolce Sport.

"Când joci împotriva unei echipe mari ca Dinamo trebuie să marchezi la prima ocazie. Ei au înscris la prima șansă pe care au avut-o. Noi trebuie să învățăm din greșeli și să mergem mai departe. După eliminare Dinamo a preluat controlul meciului"
Pedro Mingote, portar Juventus

Echipa din Colentina a rămas în 10 oameni la scorul de 0-1, în minutul 53, când Mădălin Mihăescu a văzut al doilea cartonaș galben pentru un fault și a fost trimis la cabine mai devreme.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
chris_bu67
chris_bu67  •  16 Iulie 2017, 17:20

Cred că Dinamo a făcut un meci slăbuț,să zicem că fiind primul avem o scuză,dar pe ansamblu nu mi-a plăcut !Juventus Buc.a arătat destul de bine la primul ei meci în liga1

Vezi toate comentariile (1)
Comentează