FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA 0-1

Jucătorii lui ”U” acuzaţi de blat de propriii suporteri: ”De ce aţi stat capră cu Steaua?”

Articol de GSP - Publicat marti, 13 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 13 martie 2012 18:24

20 de fani au asistat la antrenamentul de astăzi al Univesităţii. Aceştia au discutat la final cu Ionuţ Badea şi i-au cerut să explice deciziile tehnice din partida de ieri, U Cluj - Steaua 0-1 (Rusescu 37) CLICK AICI PENTRU IMAGINI FOTO SI VIDEO!


Fanii lui "U" sînt convinşi că echipa lor nu şi-a apărat corect şansele împotriva Stelei. 20 de suporteri au ţinut să-şi expună punctul de vedere la antrenamentul de azi. "Vă bateţi joc de 30.000 de oameni. De ce aţi stat capră cu Steaua?", au fost principalele acuze ale suporterilor.

Aceştia au lansat şi un pariu, vizînd meciul din runda următoare cu Petrolul, club despre care se zvoneşte că va fi preluat de Florian Walter din vară: "Punem pariu că pierdeţi la Ploieşti?". La finalul şedinţei de pregătire, antrenorul Ionuţ Badea a fost chemat la raport de fani.

Tehnicianul a exclus scenariul unui blat la meciul de ieri, dar a trebuit să le răspundă fanilor la întrebări privind modul în care a gîndit partida împotriva trupei lui Ilie Stan. "De ce prima schimbare a venit atît de tîrziu, în minutul 70?", a sunat curiozitatea simpatizanţilor "şepcilor roşii". La conferinţa de presă de după meci, Badea a contracarat varianta unui blat şi în faţa jurnaliştilor. "Aceste întrebări nu rezonează cu gîndirea mea şi conduita mea profesională", a spus Badea.

VIDEO Szukala, mai tare decît orice playmaker stelist » Oh, ce pasă minunată!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (228)
gammacluj
gammacluj  •  14 Martie 2012, 09:03

Suporteri ? Nu, acei 20 nu sunt suporteri, sunt spectatori! Un suporter își sprijină echipa necondiționat și nu o umilește la primul pas greșit, aducându-i acuze absurde... Pot, totuși, să-i întreb : cât de meseriaș poate să fie un fotbalist, Ca tony, să zicem, sau ca și Grozav, ca, știind că e blat, să aibă măiestria de a ținti bara ?! Și încă o întrebare : ce caută, în galerie, un steag alb-negru tivit, la marginea inferioara, cu un ”mândru” drapel dinamovist, alb-roșu ?! Acela să fie noul simbol al echipei sau e doar simbolul încropelii Badea-Bușcă?! Iaca de ce ziceam că acei oameni NU sunt suporterii lui ”U” !

saviola2_8
saviola2_8  •  14 Martie 2012, 07:28
Postat de terminatorul2 pe 14 Martie 2012, 01:40

De ce le raspunzi la analfabeti inculti ?

de placere, imi face placere sa-i vad cum sufera si sa le deconspr minciunile!:D

saviola2_8
saviola2_8  •  14 Martie 2012, 07:27
Postat de ionut.07 pe 14 Martie 2012, 01:41

Concluzia e simpla:Steaua era la fel de comunista ca si Dinamo si.invers,iar Dinamo n-a fost echipa Securitatii,ci a Militiei.Steaua a fost echipa partidului.Si-oricum,chiar si daca aberatia asta ar fi adevarata,cum ca Dinamo ar fi echipa Securitatii..pai Securitatea era ORGANUL de REPRESIUNE a partidului,nu invers.E grele,insa:))))Lasa,voi ati fost la fel "capitalisti" ca Valentin Ceausescu,taica-su si secretaru' general al partidului,toti 3 in conducerea Stelei:))Hai,noapte buna.

mai documnteaza-te despre securitate Ioane, si cu ce se ocupa ea, steaua n-a fost niciodata echipa partidului, n-avea treaba tovarsu cu fotbalul, tot fotbalul romanesc era echipa partidului aici le includem si pe steaua si pe dinamo , de acord?:) dinmo a fost echipa militiei, militia facea parte din minsiteru de interne , cum sunt azi MAi si SRI, nu e identic dar sunt ca fratii gemeni.

Vezi toate comentariile (228)
Comentează