FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Jucătorii nu-l mai vor! » Dinamoviştii nu mai cred în Mulţescu. Grigore a vorbit despre schimbare

Articol de - Publicat sambata, 17 august 2013 00:00 / Actualizat sambata, 17 august 2013 00:18

Grigore a folosit, după meci, în fiecare frază, cuvîntul "schimbare", insinuînd că şefii ar trebui să-l dea afară pe Mulţescu.

"Cîinii" nu-l mai plac deloc pe Mulţescu după ce acesta i-a criticat în public! Dragoş Grigore, un fotbalist care nu este obişnuitul mass-media, a ieşit aseară în faţă pentru a-l critica, voalat, pe tehnician şi sugerînd că acesta ar trebui schimbat.

"E foarte clar, trebuie schimbat ceva! Antrenorul şi staff-ul administrativ sînt cei care vor analiza. Am jucat foarte slab, trebuie să se întîmple ceva pentru că nu ne putem face de rîs meci de meci. Nu e posibil ca în faţa unei nou-promovate să facem un joc atît de slab! Avem nevoie de un şoc la echipă, trebuie făcut ceva ca Dinamo să îşi revină. Dacă vom continua aşa, ne va fi foarte greu", a spus Grigore la Fanatik Show.â

"E posibil şi asta, ce zice Grigore, că trebuie schimbat ceva, dar eu spun că am jucat bine. Nu-mi place să interpretăm ce a zis Grigore. În repriza a doua a fost antrenament cu public, dar Corona a făcut antijoc, s-a băgat în careu şi ne-am descurcat greu. Matei a avut trei ocazii mari, dar le-a ratat", a zis şi Mulţescu.

Pape comoţionat
Pe finalul partidei, la un duel aerian, Pape Ndaw s-a lovit cap în cap cu un adversar şi a rămas întins pe gazon, avînd nevoie de îngrijiri medicale. După meci, senegalezul a fost dus la spital. "Pape a suferit o comoţie, trebuie să facă neapărat investigaţii amănunţite", a spus Mulţescu.

"E frustrant pentru că am avut ocazii, dar aşa e cînd eşti în reconstrucţie! Corona are jucători cu experienţă, hîrşiţi cum se spune. Să ştiţi că sînt competitivi" (Gigi Mulţescu, antrenor Dinamo)

"Ce antrenament cu public, ce ocazii au avut ei? A dat Matei una peste poartă şi gata, au dominat?! Păi, noi trebuia să cîştigăm pentru că am avut mai multe ocazii decît Dinamo" (Nicolae Manea, antrenor Corona)

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (67)
caminero
caminero  •  19 August 2013, 08:33
Postat de xzx pe 18 August 2013, 00:59

asta se crede ''CADU'' de la dinamo ))) ce bine ar fi daca socul la echipa va fi excluderea lui si a lui Rus din lotul actual )))

Eu aș plusa și cu Pufi ... :D :D

xzx
xzx  •  18 August 2013, 00:59

asta se crede ''CADU'' de la dinamo ))) ce bine ar fi daca socul la echipa va fi excluderea lui si a lui Rus din lotul actual )))

mama.is.here
mama.is.here  •  17 August 2013, 21:03

jucatorii sa vorbeasca pe teren, nu despre antrenori, e lipsa de bun simt si de respect

Vezi toate comentariile (67)
Comentează