FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA-PETROLUL

Jucătorii Petrolul le-au transmis suporterilor proprii un mesaj înainte de meciul cu Astra

Captură DigiSport
Captură DigiSport

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 05 noiembrie 2011 19:08

Fotbaliştii Petrolului au ieşit de la cabine înainte de jocul cu Astra ţinînd un banner pe care era scris un mesaj pentru suporteri: "Susţine-ţi echipa! Respectă-ţi adversarii!"

"Găzarii" au pierdut meciul cu Steaua din etapa trecută, 0-3 la "masa verde" şi vor juca şase etape fără spectatori la emciurile de pe teren propriu. Sancţiunile au fost aplicate de Comisia de Disciplină a Ligii, după ce un fan petrolist a intrat pe teren şi l-a lovit pe George Galamaz

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
woland
woland  •  05 Noiembrie 2011, 23:06

e corect gramatical daca e imperativ singular, dar cred ca toata lumea e de acord ca ar fi fost mai fresc un imperativ plural, pentru toata mizeria aia de galerie. macar diacritice sa fi pus..

punk_territory
punk_territory  •  05 Noiembrie 2011, 22:16
Postat de amicu pe 05 Noiembrie 2011, 21:47

ce ai vrut sa zici cu asta?

"sustineti se scrie legat...respectati, deasemenea legat...se scrie dezlegat doar daca se scrie cu diacritice romanesti ;)" Ziceam ca n-are nici o logica ce zici tu aici...diacriticele sunt una, cratimele sunt alta...

amicu
amicu  •  05 Noiembrie 2011, 21:47
Postat de punk_territory pe 05 Noiembrie 2011, 20:27

@amicu: diacritice sunt caciulitele si virgulele de la a, i, s, t.....deci n-are logica ce zici tu cu "diacriticele romanesti" :))

ce ai vrut sa zici cu asta?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează