FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Jucătorii Rapidului i-au luat apărarea lui Surdu: "Respectaţi-l, are suflet bun!"

Surdu nu e foarte afectat de reacția suporterilor și a profitat de zilele libere pentru a merge cu familia la echitaţie // Foto: Facebook
Surdu nu e foarte afectat de reacția suporterilor și a profitat de zilele libere pentru a merge cu familia la echitaţie // Foto: Facebook

Articol de - Publicat duminica, 12 august 2012 00:00 / Actualizat sambata, 11 august 2012 19:42

Jucătorii Rapidului au sărit în apărarea lui Surdu, cerînd fanilor să nu-l mai huiduie pe colegul lor.

După ce Dani Coman a plecat la Vaslui, giuleştenii nu mai vor încă un conflict cu galeria. Într-un comunicat apărut pe site-ul oficial al clubului, alb-vişiniii i-au luat apărarea lui Romeo Surdu, fotbalist ce a fost huiduit de un grup de susţinători la revanşa cu Heerenveen (1-0): "Sîntem indignaţi şi, deopotrivă, mîhniţi că, în ciuda unui meci reuşit, în care am dat tot ce aveam mai bun, încercînd să realizăm imposibilul, un coleg al nostru a fost, absolut gratuit, înjurat şi insultat".

Colegii nu i-au lăudat însă lui Romeo calităţile tehnico-tactice, ci mai degrabă caracterul său: "Nu ştim cum îl percepeţi dumneavoastră pe Romică Surdu, ca jucător şi ca om, însă noi, care îl cunoaştem cel mai bine, putem să vă asigurăm că e un profesionist desăvîrşit, care se pregăteşte întotdeauna la capacitate maximă la antrenamente, iar la meciuri e unul dintre cei care transpiră, poate, cel mai tare în tricoul alb-vişiniu, avînd contribuţii importante la succesele noastre. Din punct de vedere uman, sîntem siguri că, dacă mulţi dintre voi l-aţi cunoaşte personal, l-aţi respecta şi aprecia aşa cum merită, pentru generozitatea sa şi pentru sufletul său bun".

La finalul partidei de joia trecută, o parte din galerie l-a chemat pe Surdu la salut, dar în momentul în care mijlocaşul ofensiv a ridicat mîna, ultaşii l-au înjurat. Au fost însă şi fani care l-au aplaudat, chiar dacă nu făcuse un meci bun: "Dacă ar alega toţi cît Romică, atunci am defila în Liga 1".

Herea e fair-play
Deşi Rapid a fost eliminată din Europa, Ovidiu Herea, unul dintre cei mai buni jucători la returul cu Heerenveen (1-0), a avut puterea de a ura succes formaţiilor româneşti care au mers mai departe: "Atît s-a putut pentru noi! Regretăm că n-am ajuns în grupe, anul trecut a fost frumos să jucăm acolo. Vreau să urez multă baftă celor de la Dinamo, Vaslui, CFR şi Steaua şi le doresc să ajungă cît mai departe. Anul viitor sperăm să fim şi noi acolo, cu ei!".

"Facem apel la suporteri ca aceste gesturi, reprobabile şi nedemne pentru cea mai frumoasă galerie din România, să înceteze! Susţineţi-ne necondiţionat şi noi vă vom răsplăti cu muncă, sudoare, determinare şi respect!" (Jucătorii FC Rapid)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
mstotti
mstotti  •  15 August 2012, 16:57
Postat de inginerul. pe 15 August 2012, 11:14

daca surdu e fotbalist de liga 1 atunci eu sunt Maica Teresa!

Si eu mama Terasa :)) Nu teresa

inginerul.
inginerul.  •  15 August 2012, 11:14

daca surdu e fotbalist de liga 1 atunci eu sunt Maica Teresa!

leonard78gl
leonard78gl  •  14 August 2012, 21:48

un om deosebit surdu ca multi care au fost in giulesti dar la noi caracterele deosebite sunt injurate si jignite in cel mai groaznic limbaj.....nimeni nu vede altruismul lui din teren pe care multi nu-l au.....nimeni nu vede culoarele pe care le face ca sa marcheze altii.....el e in blocaj psihic datorita cretinilor care il injura dupa o ratare monumentala......asa a fost si zicu si cand si-a dat drumul la goluri mai aveati putin si ii luati ouale in gura....degeaba cantam frumos daca ne batem joc de ai nostri cnd joaca prost.....au jucat perfect cu herenven toti.....si doar arbitrii ne-au privat de o minune......INCURAJATI ECHIPA......NU MAI INJURATI JUCATORII NOSTRII

Vezi toate comentariile (38)
Comentează