FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - CFR CLUJ, DUMINICĂ, ORA 17:00, GSP TV ŞI LIVETEXT GSP.RO

Jucătorii se încaieră la antrenament, Minteuan nu-şi face griji: "Nu e nici o tensiune la CFR!"

Minteuan nu a dat prea mare importanţă conflictului dintre Nuno Claro şi Eduard Stăncioiu
Minteuan nu a dat prea mare importanţă conflictului dintre Nuno Claro şi Eduard Stăncioiu

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 18 aprilie 2011 12:02

Antrenorul clujenilor nu a dat prea multă importanţă disputei dintre Nuno Claro şi Stăncioiu, care s-au înjurat la antrenamentul de miercur.


Alin Minteuan îşi doreşte o victorie la Drobeta Turnu Severin, împotriva Pandurilor, în ciuda absenţelor de marcă din lotul campioanei. Kapetanos, Edimar şi De Zerbi sînt accidentaţi, în timp ce Gabi Mureşan este suspendat. "În faţa echipelor mai slab cotate, jucătorii se mobilizează mai greu. Însă, în situaţia în care sîntem, trebuie să tratăm fiecare meci cu maximă seriozitate şi să încercăm să cîştigăm.

Nu contează ce adversar întîlnim. Jucătorii trebuie să conştientizeze că îmbracă tricoul lui CFR, iar această echipă trebuie să cîştige tot timpul. Aceasta e mentalitatea clubului CFR", a spus Minteuan.

Antrenorul a adăugat că n-a luat măsuri împotriva lui Stăncioiu şi Nuno Claro. Cei doi s-au înjurat ca la uşa cortului la antrenamentul de miercuri, la un banal joc de tenis cu piciorul. "Mai apar şi astfel de momente. A fost o simplă altercaţie verbală. N-am considerat că trebuie să iau măsuri. Nu e nici o tensiune la CFR. Ce tensiune să fie în afară de cea generată de faptul că sîntem pe locul 8? Sînt puţini jucători în lot, din cauza accidentărilor, au primit toţi şanse. Cîştigînd duminică, putem îndrepta situaţia", a încheiat antrenorul feroviarilor.


Declaraţie
"Nu ne simţim bine pe locul 8. Trebuie să începem să adunăm cît mai multe puncte pentru a prinde Europa la finalul sezonului"
Sixto Peralta, mijlocaş CFR Cluj

8 victorii, 8 egaluri şi 6 înfrîngeri e bilanţul realizat de clujeni în actuala stagiune

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
zeidas
zeidas  •  02 Aprilie 2011, 09:08

Titlul contine afirmatia : "Jucătorii se încaieră la antrenament... iar articolul : " care s-au înjurat la antrenamentul de miercur." Concluzie cititor : Credibilitate zero !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează