FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - STEAUA 1-0

Jucătorii Stelei făcuţi praf de conducere: "Deja e deranjant ce face! Îmi asum cînd spun asta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 septembrie 2015 23:43

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, a criticat dur cele mai importante transferuri făcute de campioana României în această vară.

Oficialul campioanei l-a desfiinţat pe Gregory Tade, golgeterul din sezonul trecut al Ligii 1, pus la zid şi de Gigi Becali: "Tade n-a avut o minge bună în prima repriză. Bine, că aleargă el ca bezmeticul e altă treabă.

I-am luat apărarea mereu, dar parcă tind să îi dau dreptate patronului. Chiar să nu te întîlnești cu mingea? Am înțeles asta în primele meciuri. N-a dat gol, nu a făcut o fază de gol. Ori nu poate, ori e automulțumire", a spus Duckadam la DigiSport.

Acesta nu l-a menajat nici pe Jean Sony Alcenat, văzut drept cel mai valoros fundaş dreapta din Liga 1 în sezoanele trecute: "La el e vorba de automulțumire. Deja e deranjant ce face! Îmi asum cînd spun asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
iacobeusebiu
iacobeusebiu  •  14 Septembrie 2015, 17:32

Bai Radoi, este o vorba in popor: ''daca-ti zic mai multi ca esti beat, trebuie sa mergi sa te culci !''. Cam asa este la tine cu antrenoratul; lasa-ne frate ca nu se vede ca echipa are antrenor ! ori nu te vor, ori nu sti sa antrenezi, ca sa nu mai spun ca ai ''dat cu piciorul'' la fotbalisti de valoare ca sa ramai sa joci cu carpele de chipciu,popa,stanciu,tade...nu mai enumar ca ies 20 si ceva. Faptul ca joci cu chipciu,popa, stancu titulari meci de meci la felul in care joaca, demonstreaza valoarea ta de antrenor; vorba lui Ducadam: lasa-i pe banca chiar daca nu bagi om in locul lor, e mai bine asa. ''LASA-I SA BATA MINGEA !

andyandrei2015
andyandrei2015  •  14 Septembrie 2015, 13:37
Postat de theodoric pe 14 Septembrie 2015, 13:26

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

theodoric
theodoric  •  14 Septembrie 2015, 13:26
Postat de andyandrei2015 pe 14 Septembrie 2015, 11:33

fcrb,aka fc rapid bucuresti ramane prima echipa comunista,restu e cancan ! cei de la rapid ,merita desfiintarea ,se stie cine sunt

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează