FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Jucătorii Stelei s-au săturat de situația de la club: "Te obosește! Așteptăm de mult timp schimbarea"

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2016 19:25

Din cauza închiderii Arenei Naționale și conflictului cu Armata, Steaua este obligată să joace meciurile de pe teren propriu la Pitești.

Această situație nu este pe placul jucătorilor steliști, care sunt nemulțumiți de starea gazonului de pe stadionul "Nicolae Dobrin". După meciul cu Astra, 2-0, Hamroun a declarat că jocul Stelei a fost îngreunat de terenul de la Pitești.

"S-ar putea ca acesta să fie ultimul meci pe care îl jucăm la Pitești și să ne întoarcem pe Arena Națională. Asta este o veste foarte bună pentru noi și o așteptăm de mult timp.

În acest meci, terenul a fost foarte prost. Ca fotbalist ai nevoie de un teren bun pentru a juca bine. Parcă am jucat pe nisip, pe plajă, iar asta te obosește foarte mult. Prefer să joc pe Arena Națională", a spus Hamroun la DolceSport.

Citește și: Dinamo refuză Arena Națională! Care va fi primul meci care se va juca pe cel mai mare stadion din țară:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
capca1
capca1  •  14 Martie 2016, 23:57

Parcă și G.Copos a fost la Beciul Domnesc, zic !

merace
merace  •  14 Martie 2016, 23:03
Postat de merace pe 14 Martie 2016, 23:00

Gigi Becali traieste intr-un palat. Asa de tare iubeste Steaua, ca la banii lui, nu e in stare sa ii faca macar un stadion...!

dar a fost in stare sa dea 1 milion jumate de euro la valiza ca sa ia un titlu national, pe motiv ca "platea jucatorii altui club sa joace corect"! :D hahaha

merace
merace  •  14 Martie 2016, 23:00

Gigi Becali traieste intr-un palat. Asa de tare iubeste Steaua, ca la banii lui, nu e in stare sa ii faca macar un stadion...!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează