FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Jucătorul care e la un pas să plece de la FCSB: "Am informații că s-ar discuta" » A venit la ordinul lui Becali, dar nu a convins

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 09:34

Venit în vară la dorința lui Gigi Becali, Mihai Roman ar putea reveni în iarnă la FC Botoșani.

După înfrângerea cu CFR Cluj, 1-5, Costel Enache, antrenorul celor de la Botoșani, a dezvăluit că există negocieri pentru ca mijlocașul lateral de 34 de ani să ajungă iar la formația moldavă.

"Nu putem vorbi despre un jucător al altei echipe. Dacă s-au înțeles e OK. Eu  nu știu lucrul asta. Însă am ceva informații că s-ar discuta asta", a declarat Costel Enache.

Roman a jucat 7 meciuri pentru FCSB și a marcat un gol. A mai evoluat la Cetatea Suceava, FC Brașov, Rapid, Toulouse și FC Botoșani.

Citește și: Costel Enache, după umilința cu CFR: "Iau în calcul demsia"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
1616362188580443
Dan Dumitrescu  •  04 Noiembrie 2018, 13:42

Inca un fraier din colectia Botosani de unde Becali ia ca de la ma-sa, alaturi de Golofca si altii care au mai "muscat" la momelile oierului. Intre timp, Iftime si-a paradit echipa care acum doi ani facea furori in campionat, acum ramanand o umbra ce nu mai sperie pe nimeni. Prietenia cu machidonii dauneaza grav performantei.

mateiserban
mateiserban  •  04 Noiembrie 2018, 12:36

Mie mi se pare unul dintre cei mai buni jucatori de la FCSB. E un luptator adevarat. Il vad un fundas dreapta mai bun decat Benzar

dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Noiembrie 2018, 12:24

doar daca Botosaniul cedeaza punctele la intalnirea directa.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează