FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Jucătorul „fugit” de la FCSB e de negăsit! S-a enervat pe conducători: „Mă las de fotbal”

Răzvan Popa, în tricoul Craiovei, într-un duel cu FCSB
Răzvan Popa, în tricoul Craiovei, într-un duel cu FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iunie 2020 20:17 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 00:04

Răzvan Popa (23 de ani), fundașul celor de la Gaz Metan, a lipsit nemotivat de la ultimele antrenamente ale medieșenilor.

Dusan Uhrin Jr. a fost prezentat astăzi oficial la Gaz Metan, dar problemele nu îl ocolesc. Răzvan Popa, fundaș crescut de FCSB, s-ar fi enervat teribil înaintea meciului cu Astra, încheiat 0-0, și ar fi amenințat că „se lasă de fotbal”. Fundașul central ar fi fost nemulțumit că a dispărut din echipa de start și dă vina pe o imixtiune a președintelui Ioan Mărginean, informează Fanatik. De două zile, fotbalistul transferat de la Craiova este de negăsit.

Ioan Mărginean nu știe de Popa

„Eu nu sunt organ de anchetă să știu unde e Răzvan Popa. Facem prezența două ore pe zi și atât. Noi la Mediaş suntem un club profesionist, organizat pe principii sănătoase. Uite, acum sunt la antrenament, m-am tras deoparte să putem vorbi și pot să vă confirm că Popa nu e la antrenament. Eu mai mult decât să-l sun nu am ce să fac. Nu ținem pe nimeni cu forța. Avem 27 de jucători și nu sunt puțini… Dar poate ne trezim că apare băiatul cu vreun certificat medical și se schimbă datele problemei”
- Ioan Mărginean, președinte Gaz Metan, pentru Fanatik

A „fugit” de la FCSB

Steaua a pus ochii pe Răzvan Popa încă de la 9 ani, după un turneu de minifotbal disputat în iarna lui 2006, la Arad. "Mi-a plăcut foarte mult, avea fizic şi era tehnic, iar în 2007 l-am legitimat", povesteşte Dumitru Uzunea, antrenorul care l-a adus pe Răzvan la Steaua. În septembrie 2011, a plecat la Sportul liber de contract din Ghencea, împreună cu portarul Andrei Radu (Dinamo) şi alţi 8 puşti talentaţi care au reclamat la FRF condiţiile necorespunzătoare de pregătire.

Lucruri inedite despre cariera lui Răzvan Popa

  • A început să practice fotbalul în oraşul său natal, la Sporting Rm. Vâlcea, club patronat de tatăl său, Victor Popa. De acolo s-a lansat şi fostul golgeter al Stelei, Raul Rusescu.
  • Performanţe obţinute de Răzvan Popa în cei 5 ani la Steaua:
    - Campion naţional juniori E "Memorialul Gheorghe Ola" - 2007
    - Cel mai bun jucător la Cupa Hagi, faza zonală - 2008 
    - Campion Bucureşti - 2007, 2008, 2009, 2010, 2011
    - Campion naţional juniori D - 2010
  • A reuşit să joace în L1 la 15 ani şi două luni, cu numai 4 luni mai târziu decît recordmenul all-time în materie, Nicolae Dobrin. Debutul lui a fost consemnat pe 17 martie 2012, în Dinamo - Sportul 1-3.
  • N-a mai vrut să se prezinte, la un moment dat, la lotul U16, nemulţumit că era folosit fie stoper, fie fundaş dreapta.
  • Puştiul teribil a dat probe şi a fost acceptat la Olympique Lyon, dar tranzacţia nu s-a concretizat.
  • În 2013, s-a transferat la Inter pentru 250.000 de euro. A jucat  la prima echipă a italienilor doar în câteva amicale.

Citșete și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

RMN financiar al Ligii 1: au crescut veniturile, au scăzut pierderile » FCSB, codașa competiției

Gică Popescu iese la atac după acuzele de blat: „Noi nu am acuzat-o pe Dinamo atunci. Să joace și să câștige punct, nu i-am dus noi în situația asta”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
1258272740903642
Jianu Florin  •  20 Iunie 2020, 15:21

Ce rușine de titlu ați ales pentru acest articol! :)

3509935899023997
Dan Beniamin  •  19 Iunie 2020, 18:18
Postat de Michele Marinela pe 19 Iunie 2020, 07:17

Pacat ca Uzunea nu v-a spus tot adevarul despre acest jucator. De ce si cine l-a inlaturat de la loturile nationale? De ce nu scrieti unde s-a transferat si a jucat dupa Inter Milano? Ce s-a intamplat cu acest talent precoce de nu s-a mai impus la nicio echipa? Asta ar trebui sa va spuna Dumitru Uzunea, care l-a format ca junior. Ca a castigat trofee la copii, ca a fost un talent precoce, ca l-a tinut Siman in brate dar, ca acum, dupa atatia ani, nu se mai regaseste nicaieri. E vesnic nemultumit. El e bun si celalti prosti. Asta este mare tragedie a tanarului fotbalist roman talentat. De ce nu il transfera Uzunea la Veijle, in Danemarca, ca sa-i relanseze cariera? Vedeti cum reuseste Hagi sa schimbe destinele fotbalistilor! Cel mai bine ar fi sa analizati cauzele acestui esec, ca multe altele, din pacate.

Esti vai de steaua ta. Va plac boarfele, ***, teparii si si trisorii. "Regele" e regele lor. Tot ei vor conduce fotbalul românesc in continuare. Bucurati-va de ei din plin.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

835108086928187
Francisc Dascal  •  19 Iunie 2020, 09:05

Ba harcea parcea de ziaristi,gazetari sau cum vreti sa va numiti e posibil un articol fara F.C.S.B.Acest jucator de anisori buni nu are nimic cu echipa susnumita.Credeti ca articolele sunt mai tentante daca apare FCSB in titlu,pai nu domnilor e slab nivelul vostru de informare sportiva ,sunteti 0 barat.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează