FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - PETROLUL

Jucătorul lui Dinamo l-a distrus pe Feșnic: „Să ne lase să ne arbitrăm singuri. A fost penibil”

Horațiu Fenic, la monitorul VAR/ FOTO: Cristi Preda (GSP)
Horațiu Fenic, la monitorul VAR/ FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2024 23:06 / Actualizat luni, 01 aprilie 2024 23:29

Dinamo - Petrolul 1-1. Costin Amzăr, fundașul „câinilor”, l-a criticat în termeni duri pe Horațiu Feșnic, arbitrul meciului.

Feșnic a dictat penalty în prelungiri după ce Amzăr l-a ținut pe Musi în careu. S-a analizat mai întâi dacă a fost ofsaid la Musi. După 8 minute de analiză VAR, s-a decis că nu a fost, iar Feșnic a fost chemat la margine pentru a vedea faultul pe monitor. A decis să dea penalty după mai multe reluări.

+8 FOTO

Amzăr l-a făcut praf pe Feșnic, după Dinamo - Petrolul

„A fost un arbitraj penibil. Au fost 4 minute de prelungire, și după ce s-a verificat s-au jucat 30 de secunde. Să ne lase mai bine pe noi să ne arbitrăm singuri. Să luăm mingea în mână, să facem ce vrem.

Eu eram în spatele lui Musi, eram cu mâinile pe lângă el când a preluat mingea. Aveam mâinile puse pe el apoi, a vrut să tragă și a căzut pe spate. Eu nu l-am tras. A fost greu fără suporteri, dar asta e”, a declarat Amzăr, la Digi Sport.

FOTO Un penalty controversat a decis Dinamo - Petrolul. Primul verdict al specialistului

În minutul 90+3, jocul a fost oprit după un duel între Amzăr și Musi. Fundașul lui Dinamo l-a ținut în careu pe atacantul de la Petrolul, iar acesta a căzut și a declanșat nebunia. Cei de la VAR au avut nevoie de 10 minute de analiză.

Mai întâi, cei din camera VAR au analizat aproximativ 8 minute dacă a fost ofsaid la Musi. Au decis că nu, apoi Horațiu Feșnic a fost chemat la monitor pentru a analiza posibilul penalty.

„Centralul” a decis că ținerea lui Amzăr a fost suficientă pentru a acorda penalty pentru Petrolul. Gicu Grozav a transformat fără emoții și a adus un punct la Ploiești. A marcat în minutul 90+13, iar golul lui a fost cel mai târziu marcat în această ediție de Liga 1.

Zotta: „Mai mult penalty”

„Nu e o fază ușoară. La Real Madrid - Bilbao am văzut 4 împingeri mai tari ca asta și nu a dat nimic. Să vezi cum era împins Bellingham. Revenind aici, nu are nicio treabă cu ce s-a decis acolo.

Mergând la regulament, pare că este tras. Mai mult penalty. Are ambele mâini pe el”, a declarat Constantin Zotta, fost arbitru, la Orange Sport.

VIDEO. Atmosfera creată de copii la Dinamo - Petrolul

Citește și:

Reporterii GSP s-au aflat în Sala Polivalentă din „Ștefan cel Mare” și au surprins toate detaliile petrecute în timpul meciului Dinamo - Petrolul
DINAMO - PETROLUL
Reporterii GSP s-au aflat în Sala Polivalentă din „Ștefan cel Mare” și au surprins toate detaliile petrecute în timpul meciului Dinamo - Petrolul
Mircea Lucescu, pe stadion la Dinamo - Petrolul: cum a fost posibil
DINAMO - PETROLUL
Mircea Lucescu, pe stadion la Dinamo - Petrolul: cum a fost posibil

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (24)
istet10
istet10  •  02 Aprilie 2024, 18:11
Postat de balderis pe 02 Aprilie 2024, 10:42

A ajuns și kindoku de Am zăr , să emită judecăți !?

Aici ai dreptate.

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  02 Aprilie 2024, 13:09
Postat de calinescu_ pe 02 Aprilie 2024, 12:04

Amzar cred ca are 6 ani de-acasa dar tu ...??? Un fotbalist tanar si talentat este furat pe fata, fara jena de fluierasi , iar unii fara minte se bucura ...!!!

Cine l-a furat, ma? A dat de pamant cu atacantul advers, in careu, si tot el se vede nedreptatit. Sunteti penibili, daca se intampla in careul Petrolului si nu se dadea penalty, erati cu o falca in cer si una in pamant ca v-au furat. Suporterii TUTUROR echipelor de fotbal judeca intotdeauna invers faze identice, in functie de "e pentru noi sau impotriva noastra".

calinescu_
calinescu_  •  02 Aprilie 2024, 12:04
Postat de stefan56 pe 01 Aprilie 2024, 23:29

Unde e comisia , un neica nimeni asa vorbeste, trebuie suspendat cel putin 10 etape, si Pancule nu mai are ce caita in vreun lot. Un incult ***. Cei 7 ani de acasa

Amzar cred ca are 6 ani de-acasa dar tu ...??? Un fotbalist tanar si talentat este furat pe fata, fara jena de fluierasi , iar unii fara minte se bucura ...!!!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close