FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Jucătorul pe care Dan Alexa l-ar aduce de urgență la FCSB! Sfat pentru Becali: „Dacă-și pune în cap îl ia! Acolo sunt probleme la echipă”

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 17:12

Gigi Becali este sfătuit de Dan Alexa să-l aducă pe Paulo Vinicius (34 de ani), fundașul central al celor de la CFR Cluj. FCSB a arătat că are mari probleme în defensivă la partida terminată la egalitate cu Dunărea, la Călărași, 1-1. 

„Nu meritam victoria. Steaua ne-a dominat. Chiar dacă am avut un penalty la Dobro. Puteam câștiga, dar nu înseamnă că meritam. Știam că Steaua e vulnerabilă pe zona centrală, suferă din acest punct de vedere. Am încercat să profităm.

Acolo are probleme. I-am spus și lui Gigi Becali că nu are 2 fundași centrali. Baza unei echipe sunt fundașii centrali. Planici e bun, și Filip e bun, dar nu e fundaș central.

Asta i-am spus lui Gigi Becali când m-a întrebat care sunt problemele echipei. Eu l-aș aduce pe Vinicius, care e un fundaș central foarte bun, iar dacă Gigi Becali își pune în cap îl ia”, a zis Dan Alexa la conferința de presă.

CITEȘTE ȘI:

Gigi Becali și-a DISTRUS TOATĂ echipa: „Vând tot! Cum să iau titlul cu ăla adus din Italia, cu căpitanul de Planici? Gata!” + Încă 3 fotbaliști făcuți PRAF

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (15)
720989714936179
Andrei Rusu  •  03 Februarie 2019, 01:11

Alexa din timișorean, dinamovist,rapidist,vrea sa ajungă slugă la cioban,așa merge și țara asta. la

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelistdemic01
stelistdemic01  •  02 Februarie 2019, 23:14
Postat de magic4ever pe 02 Februarie 2019, 19:57

Arbitru hot, Calarasi desi a jucat in 10 a avut penalty clar...Bourceanu este o rusine pentru fotbalul românesc,blatist cu acte în regulă!

saracu de tine... ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

para.para
para.para  •  02 Februarie 2019, 22:46

Echipa lui n-a reusit sa castige azi, a fost si eliminat, dar grija lui Alexa sunt fundasii lui fcsb.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close