FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Jucătorul U21 care le-a luat ochii celor de la Academia lui Dinamo: „Ricci e mai bun decât Nedelcearu!”

Articol de - Publicat joi, 07 februarie 2019 22:04

Șeful Academiei de copii și juniori de la Dinamo, Gabi Răduță, spune că roș-albii sunt pregătiți pentru sezonul viitor de Liga 1, jucătorii eligibili U21 fiind la un nivel valoric bun.

Mircea Rednic și Alexandru David au anunțat că transferurile din această iarnă au fost făcute în special pentru a forma un lot competitiv în vederea stagiunii viitoare.

Planuri mari pentru sezonul 2019-2020 are și șeful Academiei de copii și juniori a "câinilor", Gabi Răduță: "Rednic e singurul antrenor din ultimii ani care s-a aliniat strategiei Academiei de a coopta la echipa mare jucătorii care termină perioada de juniorat cu șase luni înainte să se întâmple acest lucru.

Astfel, se poate face o evaluare serioasă a băieților. Avem multe variante foarte bune pentru sezonul viitor. Regula U21 nu ne sperie, ba chiar ne convine!".

Răduță detaliază mai departe care sunt jucătorii pe care Dinamo se bazează în acest an, dar în mod special în sezonul următor: "Avem cinci copii care termină junioratul în vară, adică grupa 2000.  Toți sunt componenți ai echipei naționale U19.

E vorba de Măgureanu, Răducan, Longher, Crețu și Ehmann. Pe lângă ei îi avem deja pe cei pe care deja îi știe toată lumea, Ciobotariu, Ricardo Grigore și Deian Sorescu. Ricci Grigore este mai bun decât Nedelcearu, după părerea mea. Veți vedea. Ne bazăm pe acești băieți și știu că nu vom avea nicio emoție, indiferent câți jucători U21 vor fi ceruți pe teren".

"În ultimii cinci ani, la nivel de copii și juniori, Dinamo a jucat 16 finale și a câștigat 9 trofee: 5 campionate, două Cupe și două Supercupe ale României" Gabi Răduță, șeful Academiei Dinamo

"Dinamo U19 este pe primul loc în România și este singura echipă neînvinsă în acest moment. Deci viitorul sună bine pentru noi!"
Gabi Răduță, șeful Academiei Dinamo

12 meciuri a jucat R. Grigore în acest sezon de Liga 1 pentru Dinamo

vezi și:

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluiri emoționante de la ultimul meci al lui Cătălin Hîldan! Care au fost ultimele cuvinte ale căpitanului dinamovist

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
520143398153430
Pavel Radu  •  08 Februarie 2019, 11:11

Rici este mai bun ca Nedelcearu : le "rupe " decat piramida nazala !

redbuldog
redbuldog  •  08 Februarie 2019, 10:27

Daca preia Mirciulica controlul in club,sper sa se reglementeze treaba si cu CCJ Dinamo,de asemenea musai, reinfintata echipa 2-a,pentru a nu mai distruge generati intregi de talente native..

valii_sv
valii_sv  •  08 Februarie 2019, 09:40

Pe Ehmann cand il vom vedea ? Curios e ca nici un antrenor de la Dinamo nu l-a debutat ! Unde e problema ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează