FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Junior Morais pleacă de la FCSB » Brazilianul a fost cumpărat de Marius Șumudică! Vine Florin Ștefan?

Junior Morais // FOTO: Gazeta Sporturilor
Junior Morais // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iunie 2019 11:35

FCSB se desparte de Junior Morais (32 de ani), la scurt timp după ce roș-albaștrii l-au vândut și pe Romario Benzar, achiziționat de Lecce, club din Serie A. Brazilianul va ajunge la Gaziantep, echipa preluată de Marius Șumudică.

Fundașul stânga brazilian lasă FCSB pentru o aventură în Turcia, la Gaziantep, echipa preluată recent de Marius Șumudică. Turcii vor plăti 600.000 de euro în schimbul lui Junior Morais, anunță TV Digi Sport.

Mutarea a fost confirmată și de Gigi Becali, care a declarat pentru Fanatik că transferul lui Junior Morais se va materializa: „Da, e făcut”.

Junior Morais a venit liber de contract la FCSB și a devenit rapid un jucător de bază. Morais a mai jucat la Sao Cristovao, Freamunde și Astra. La FCSB a venit în iulie 2017, iar în sezonul trecut a bifat 34 de meciuri.

Marius Șumudică revine astfel la strategia aplicată și în precedentul mandat din Turcia, pe banca lui Kayserispor, unde și-a betonat echipa cu jucători din Liga 1, precum William de Amorim, Fernando Boldrin, Cristian Săpunaru și Silviu Lung jr.

Am încredere în Junior Morais, îl cunosc foarte bine și știu că îmi va fi de folos în Turcia. Mă bucur de fiecare dată când pot să-i ajut pe băieții cu care am câștigat campionatul în România”, a declarat Șumudică pentru GSP.ro.

Vine Florin Ștefan la FCSB?

Cum Marko Momcilovic și Alexandru Stan au în continuare probleme medicale, flancul stâng al roș-albaștrilor rămâne complet descoperit, astfel că aducerea lui Florin Ștefan de la Sepsi, fundașul stânga care a impresionat la EURO U21, capătă contur.

George Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a anunțat că e dispus să plătească un milion de euro în schimbul acestuia, iar următoarele zile vor fi decisive, mai ales că și unele echipe din străinătate ar putea intra în cursa pentru semnătura fundașului stânga de 23 de ani. 

Vezi și:

Florinel Coman recunoaște, după turneul final: „Da, am avut o ofertă”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  30 Iunie 2019, 20:21

esti mare ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1006172902771690
Marian Vintila  •  30 Iunie 2019, 17:10

Dialog Jiji - Sumi -Mariuse, ia-l pe Moraes la tine, scap de el, salarou mare ..... -Nea Jiji, mie ce-mi iese ? -Pai ....juma de milion e bine ? Da sa dea turcii pe el 2 milioane !!! Tipic RO, Sumi o sa ajunga la "Faci Ce Spune Becali " ..... Cred ca este al 3 sau al 4 transfer pe filiera "Sumi - Jiji".

fairplayromania
fairplayromania  •  30 Iunie 2019, 17:01

Ce faţă de slugă supusă are nea Şumi... Aşa cum ne-am obişnuit cu el..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează