FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Juventus București se întărește pentru Liga 1! A adus trei fotbaliști și negociază cu alți trei

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat sambata, 17 iunie 2017 09:55

Juventus continuă eforturile legate de completarea lotului de jucători. Noul venit în tabăra formaţiei antrenate de Daniel Opriţa este fundaşul central Alexandru Benga.

Stoperul care a împlinit recent 28 de ani a evoluat ultima oară în Cipru, la Ermis Aradippou, şi a mai trecut în cariera sa pe la grupări precum Petrolul Ploieşti, Oţelul Galaţi, Botev Plovdiv și FC Braşov.

Ciprian Petre (mijlocaș 36 de ani) și închizătorul Dan Bucșa (29 de ani) au ajuns și ei la un acord cu formația bucureșteană. 

Conducerea clubului bucureştean analizează în aceste zile variantele pentru un cantonament extern, o decizie finală urmând să fie luată până luni.

Juventus se află de miercuri în cantonament la Govora unde va încheia stagiul cu o partidă de verificare în compania unei echipe din zonă.

Vin alți 3 fotbaliști

Bucureștenii sunt aproape de a perfecta transferurile a trei jucători cu meciuri în primul eșalon. Portarul Vasile Curileac, 33 de ani, fundașul Ionuț Voicu, 32 de ani, și atacantul Cătălin Țâră, 22 de ani, au purtat discuții cu oficialii clubului și vor semna în cel mai scurt timp angajamente cu echipa lui Daniel Oprița.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează