FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

Kai Havertz, mesaj emoționant pentru un jucător din Liga 1: „Am auzit că joci fotbal foarte bine. Îți doresc mult noroc”

Kai Havertz
Foto: Imago
Kai Havertz Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 16 noiembrie 2021 19:09 / Actualizat marti, 16 noiembrie 2021 19:50

Andrei Pițian (26 de ani), de la FC Argeș, a avut parte de o surpriză mare de ziua sa de naștere. Kai Havertz (22 de ani), vedeta lui Chelsea, i-a trimis un mesaj de felicitare.

Pițian a publicat video-ul cu mesajul lui Havertz pe contul său de facebook și dezvăluie că s-a bucurat mult de surpriză.

Salut, Andrei Pițian! La mulți ani! Îți doresc toate cele bune. Am auzit că joci fotbal foarte bine. Îți doresc mult noroc în prima ligă din România. Ai grijă de tine. Dă tot ce ai mai bun în tine. De asemenea, îți transmit salutări din partea lui Claudio, care este un om foarte bun și de încredere”, au fost cuvintele lui Havertz adresate lui Pițian.

Thank you very much, Kai Havertz , Claudio Nagy!! 💙

Publicată de Andrei Pitian pe Marţi, 16 noiembrie 2021

Cum a ajuns Pițian să primească mesaj de la Havertz

Fotbalistul argeșean a dezvăluit că acest cadou neaşteptat a fost posibil datorită unui prieten comun, Claudio Nagy, care este osteopatul lui Kai Havertz. 

„Avem un prieten comun foarte bun. E vorba de Claudio Nagy. Este osteopatul cu care lucrează Havertz în Germania. Pe Claudio, eu l-am cunoscut în urmă cu câțiva ani. Avem o relație foarte bună de prietenie. De mic, eu sunt înfocat cu Chelsea. Am o simpatie față de echipa asta. Știind lucrul acesta, mi-a făcut surpriza cu filmulețul.

M-am bucurat mult azi-dimineață. N-am avut nicio tangență eu, personal, cu Havertz. Am fost entuziasmat, a fost ceva wow. Mi s-a părut ceva super fain. Claudio este un tip extraordinar, care lucrează la un nivel foarte mare. A ajutat toți jucătorii români, care i-au cerut ajutorul. 

Pe mine, m-a ajutat să trec peste niște accidentări și, de atunci, am rămas foarte buni prieteni. Chiar a fost la mine acasă, acum vreo două luni, când a venit în România. Ținem legătura constant. A lucrat și cu mulți alți jucători super cunoscuți, nu doar cu Havertz. Omul este foarte bun în ceea ce face, e deosebit”, a declarat Pițian potrivit Fanatik.

Citește alte știri din Liga 1:

Laszlo Balint, detalii mai puțin cunoscute din viața sa » Cel mai dificil moment + ce l-a făcut să devină antrenor

Încă un transfer reușit de Dinamo » Clubul confirmă: „Da, a semnat!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
1502525783399990
Cornel Solomon  •  16 Noiembrie 2021, 21:18

Extraordinar gest. La mulți ani și de aici din Amsterdam!

dubluv
dubluv  •  16 Noiembrie 2021, 20:50

foarte misto

Vezi toate comentariile (2)
Comentează