FOTBAL  »  Superliga  »  GEST NESPORTIV

Video Gest incredibil al unui fost jucător al lui Dinamo » L-a făcut KO pe portarul advers după ce l-a lovit cu piciorul în cap

Kamil Bilinski, pe vremea când evolua la Dinamo
Foto: Imago
Kamil Bilinski, pe vremea când evolua la Dinamo Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 13:38 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 14:08

Kamil Bilinski (33 de ani), fost jucător la Dinamo, a fost protagonistulul unui fault teribil într-un meci disputat în Polonia.

În partida dintre Podbeskidzie și Resovia Rzeszow din Liga a 2-a poloneză, Bilinski a avut un gest reprobabil, când l-a făcut KO pe portarul advers.  

În minutul 31 al partidei pe care echipa sa, Podbeskidzie, a câștigat-o cu 2-0, Bilinski, găsit liber de un coleg în careu, a greșit preluarea și apoi s-a întins după minge. Apoi, a șutat slab în portarul advers, Pindroch, care i-a ieșit în întâmpinare. 

Din alunecare atacantul polonez a reacționat incredibil și l-a lovit intenționat cu gheata în cap pe portarul ceh. Imediat s-a ridicat și și-a cerut scuze, degeaba însă: arbitrul l-a eliminat, astfel că Bilinski poate primi o suspendare drastică de la Comisia de Disciplină.

Dinamo i-a rămas în suflet lui Bilinski

Kamil Bilinski a rămas în inimile suporterilor dinamoviști. Și polonezul este cu sufletul alături de fani, înscriindu-se în programul socios DDB și urmărind tot ceea ce se întâmplă la gruparea din Ștefan cel Mare.

„N-am mai vorbit de multă vreme cu cineva de la Dinamo. Țin legătura cu suporterii, îmi sunt dragi. Nu știu dacă voi mai juca vreodată pentru acest club, dar mi-a rămas la inimă”, spunea Bilinski pentru GSP în urmă cu un an.

18 goluri și 4 assist-uria reușit Bilinski pentru Dinamo în 51 de meciuri

Nu concep ca Dinamo să intre vreodată în faliment, este un mare club la nivel european. Nu poate avea un destin tragic, trebuie ca toți „câinii" să ne unim. Fanii lui Dinamo sunt cei mai fanatici suporteri pe care i-am întâlnit de-a lungul carierei. Datorită lor a ajuns Dinamo să fie o echipă atât de specială pentru mine. Dacă te transformi într-un câine roșu, vei rămâne un câine roșu pentru tot restul vieții
- Kamil Bilinski, în 2019 când devenea memnru DDB

Citește alte știri de actualitate:

Se încinge conflictul dintre Botoșani și Craiova după penalty-ul nedat moldovenilor: „Poate că alţii au făcut popice şi văd altfel lucrurile”

Fostul jucător de la FCSB vrea să revină în fotbal: „Aș merge și în Liga 3, pe 1.000 de euro. Mai pot să joc lejer 6 ani!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
trink
trink  •  28 Septembrie 2021, 00:09

hi5!

creeperno115
creeperno115  •  27 Septembrie 2021, 22:40

Au facut asa pentru clickuri

robotzel
robotzel  •  27 Septembrie 2021, 14:53

care este partea relevanta a faptului ca este fost jucator al lui dinamo? mai joaca la dinamo? Deontologia va omoara. Titlul putea fi la fel de bine si: "Fostul jucator de la Žalgiris Vilnius ..." dar deh ... jurnalismul vostru a fost facut ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează