FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Kapetanos face analiza anului 2012 » Ce spune despre Paulo Sergio

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 decembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 28 decembrie 2012 11:59

Pantelis Kapetanos şi-a regăsit forma în acest sezon la CFR Cluj, fiind omul decisiv în multe meciuri din această toamnă.

Atacantul grec plătit cu 250.000 de euro la CFR a făcut analiza anului 2012 şi spune că a fost obositor, dar şi foarte spectaculos: "Anul care e pe cale să plece a fost foarte greu. Un an greu, pentru mine, în acest sezon s-au jucat prea multe meciuri. A fost obositor, dar acesta este fotbalul, am jucat în Champions League, oricine îşi doreşte să joace acolo. Sîntem foarte mulţumiţi pentru ceea ce am reuşit", a spus Kapetanos pentru citynews.

Kapetanos l-a lăudat şi pe antrenorul Paulo Sergio, chiar dacă a fost mai mult rezervă de cînd portughezul a preluat banca tehnică a echipei: "Pentru mine, Paulo Sergio este un antrenor spectacol. Un antrenor care este aproape de toţi, sîntem 32, 30 în vestiar, pentru el toţi sîntem la fel. Este un antrenor foarte bun şi ştie ce face, părerea mea este că ştie foarte bine"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ecriss
ecriss  •  29 Decembrie 2012, 13:32

Bravo Kape, bravo Paulo Sergio, bravo CFR Cluj!

cfrclujole
cfrclujole  •  28 Decembrie 2012, 23:12

Forta CFR!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează