FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA 2-0

Kapetanos nu ştie dacă rămîne la Steaua: "Habar n-am ce are de gînd Becali cu mine"

Pantelis Kapetanos, Kapetanos, Steaua
Pantelis Kapetanos, Kapetanos, Steaua

Articol de , - Publicat joi, 06 mai 2010 00:00

Kapetanos susţine că are oferte din Germania şi din Anglia, dar că încă nu ştie ce va face la vară.

Cel mai bun om al Stelei în actualul campionat, Pantelis Kapetanos, nu are certitudinea că va continua în Ghencea şi în sezonul viitor. A vorbit despre viitorul său într-un interviu acordat unui ziar din Grecia.

"Habar n-am ce are de gînd patronul cu mine, dacă mă va lăsa să plec sau va construi o nouă echipa din care să fac şi eu parte", a declarat atacantul. Conform unei clauze din contract, Steaua îi poate prelungi cu 6 luni angajamentul, pe acelaşi salariu (20.000 de euro pe lună), fără ca fotbalistul să se poată opune.

Kapetanos (26 de ani) a vorbit despre posibilitatea de a pleca la un club mai mare: "Orice jucător îşi propune să ajungă mai sus în carieră, însă decizia e a clubului, nu a mea. Sînt oferte, am înţeles că din Anglia şi Germania vin cele mai bune. Oricum, trebuie să mă gîndesc bine, pentru că atunci cînd am părăsit Grecia aveam nevoie de ceva nou şi am găsit asta în România. E clar, asta e cea mai buna perioadă pentru mine. Lumea mă apreciază aici, presa mă laudă, iar suporterii Stelei mă iubesc".

"E o onoare să-mi reprezint ţara la un Campionat Mondial. Faptul că am fost inclus în lotul preliminar al Greciei mă bucură şi mă obligă"
Pantelis Kapetanos, atacant Steaua

45 la sută din golurile Stelei în acest sezon de Liga I, adică 19 din 42, au fost cu aportul lui Kapetanos. El a înscris de 15 ori şi a dat 4 pase decisive

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  06 Mai 2010, 13:47

pentru binele lui sper sa plece! Felicitari Kapetanos si multa bafta in continuare!

 •  06 Mai 2010, 13:24

sper sa il pastreze. e cel mai bun jucator din lotul stelei

 •  06 Mai 2010, 11:20

cel mai bine pt kapetanos ar fi sa plece de la adunatura asta de cretini si idioti ce a ajuns steaua.becali ar trebui lasat singur .ar trebui sa fie lasati cei 12 sa plece asa cum a zis patron-antrenor-suporter-parlamentar-razboinic-urs-taietor de tufe ce este el.CAM TOATA LUMEA S-A SATURAT DE EL.NUMAI PRESA NU.PACAT.TOATA LUMEA VEDE CA E UN LOSER.ABSOLUT TOATE AFACERILE LUI SE DUC IN JOS.NUMAI PRESA IL MAI TINE L-A SUPRAFATA.PACAT,PACAT ,PACAT!!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează