FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Kapetanos se face! Probabil şi Varela! » Steaua a negociat cu fostul ei jucător şi aproape că a ajuns la o înţelegere

Kapetanos, 30 de ani, e al doilea marcator all-time al Ligii 1 în privinţa străinilor, cu 45 de goluri, după Wesley (61)
Kapetanos, 30 de ani, e al doilea marcator all-time al Ligii 1 în privinţa străinilor, cu 45 de goluri, după Wesley (61)

Articol de - Publicat marti, 03 septembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 02 septembrie 2013 23:00

Achiziţionarea stoperului de culoare al Vasluiului a intrat în impas din cauza pretenţiilor agentului său, însă pînă azi la prînz, Reghe mai poate să-l adauge pe lista pentru Champions.

Ieri a fost o zi lungă pentru Steaua în privinţa transferurilor. A început cum nu se poate mai prost, cu transferul ratat al lui Wesley, urmat de aducerea lui Neagu, care a creat însă nebunie în club, Reghe ameninţînd cu demisia din cauza faptului că gălăţeanul a fost achiziţionat deşi nu-l dorea.

Actele lui Kape se fac azi
Chiar dacă Mihai Stoica a spus aseară la FanatikShow că "nu se mai pune problema să mai luăm pe cineva", Valeriu Argăseală a reluat aseară tîrziu negocierile pentru celelalte două ţinte: Varela şi Kapetanos. Cu cel din urmă a discutat la telefon şi în mare se pusese de acord, dar actele urmează să fie întocmite în această dimineaţă, cînd ar şi semna un contract pe un an cu opţiune de prelungire.

Blocat ieri de pretenţiile impresarului
Mult mai complicat de făcut e Varela. Deşi Steaua a obţinut ieri la prînz acordul celor de la FC Vaslui pentru un transfer, la negocierile cu agentul fotbalistului totul s-a blocat. Antonio Teixeira a solicitat o sumă de bani, însă Gigi Becali, din închisoare, a dat ordin să nu se achite nici un comision pentru impresar: "Nu ne-a ajutat cu nimic, nu el ne-a intermediat transferul, noi ne-am înţeles cu Vasluiul".

Azi, ultimul asalt
Totuşi, chiar dacă fundaşul se află în Insulele Capului Verde, la acţiunea echipei naţionale, Steaua va încerca în această dimineaţă, ca şi în cazul lui Kapetanos, să mai negocieze pentru Varela şi, dacă îl va achiziţiona, o să-l şi treacă pe lista pentru grupele UCL.

De ce a picat transferul lui Wesley
Steaua a anulat o afacere ce părea ca şi realizată. Wesley nu mai vine în Ghencea fiindcă nu e liber de contract, cum susţinea el. Brazilianul e legat în continuare de Al Hilal şi în cazul în care ar fi semnat cu roş-albaştrii ar fi urmat un proces la FIFA, iar clubul ar fi plătit alături de fotbalist un eventual eşec în acest litigiu. Becali îi transmisese din închisoare oferta, 360.000 de euro pentru un sezon, însă atacantul de 32 de ani nu a putut demonstra că a reziliat înţelegerea cu Al Hilal.

"Discutăm marţi dimineaţa, am vorbit cu cei de la Steaua, dar să vedem ce rezolvăm marţi dimineaţa" (Pantelis Kapetanos, aseară, la 21:30, pentru Gazetă)

"Indiferent de transferuri, lista finală cu jucătorii ce vor avea drept de joc în grupele Champions League trebuie aprobată de patronul nostru" (Mihai Stoica, manager Steaua)

25 de mii de euro ar urma fie salariul lunar al lui Kapetanos la Steaua

12 meciuri în grupele Champions League a jucat Kapetanos pentru 3 echipe diferite: AEK Atena, Steaua şi CFR

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
copacabana_70
copacabana_70  •  03 Septembrie 2013, 10:21

Este o mare RUSHINE ca s-a ajuns aici...Dar aceasta rusine este a conducerii nu este a jucatorilor si nici macar a lui REGHE...desi are si el o parte de vina pentru ca a plecat la Monte Carlo la tragere si a ramas acolo in vacanta, domnul, in loc sa vina repede sa urgenteze transferurile...au avut timp si l-au irosit...Toate cluburile transfera jucatori noi de pe afara ,CFR,Pandurii,noi ne cramponam pe cativa jucatori din tara, jucatori de peste 30 ani Kape,Wesley ,Cristea gata uzati...CLUB MARE...conducere mica mica mica.

drunk_driver
drunk_driver  •  03 Septembrie 2013, 10:15

Ma bucur ca nu s-a materializat transferul lui Ueslei !!!!! N-are ce cauta la Steaua !!!!!

ceaces
ceaces  •  03 Septembrie 2013, 10:09
Postat de stelbz pe 03 Septembrie 2013, 09:30

Se discuta despre plecarea lui Reghe pt..aducerea lui Neagu. De ce ? Reghe este un antrenor f.b. demonstrand asta. Dar suparandu-se pt. aducerea unui jucator gen Neagu pare in afara profesionalismului sau. Bourceanu va pleca sigur in iarna iar Neagu se poate adapta f. bine langa el ceea ce nu trebuie sa deranjeze. Apoi Bourceanu si Pintilii sunt suprasolicitati(inclusiv la Nationala) si par(au parut) obositi in anumite prtide la 3 zile si pe 3 fronturi. Si aunci ? Sa te bazezi doar pe Prepelita(!) si Filip ??? Apoi mai saunt cativa are sunt platiti degeaba: Tatu(omul tinut de MM) si Bratu(tinut chiar de Reghe) s.a.....

bvo

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close