FOTBAL  »  Superliga  »  DEZVĂLUIRE

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluire incredibilă despre fotbalistul din Liga 1: „I-au găsit colegii carnetul. Ar fi cu 4 ani mai bătrân”

Kehinde Fatai, într-un duel aerian cu Vali Crețu, în FCSB - FC Argeș 2-1. Foto: Cristi Preda (GSP)
Kehinde Fatai, într-un duel aerian cu Vali Crețu, în FCSB - FC Argeș 2-1. Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat marti, 02 noiembrie 2021 10:38 / Actualizat marti, 02 noiembrie 2021 13:59

Gheorghe Butoiu (52 de ani), fost atacant al Diviziei A în anii `90 la Farul, Rapid și FC Național, a fost prezent azi la GSP LIVE și a făcut o dezvăluire inedită despre Kehinde Fatai, atacantul nigerian al lui FC Argeș.

Butoiu a fost antrenor la juniorii celor de la Farul, cu care a fost campion în 2008. Printre jucătorii de atunci, se aflau Denis Alibec, Cosmin Matei, dar și Kehinde Fatai, despre care a spus că nu ar fi născut în 1990, așa cum apare în actele lui.

VIDEO Care este vârsta reală a lui Kehinde Fatai? Gheorghe Butoiu: „S-a găsit un carnet în vestiar, în care era cu 4 ani mai mare”

„Eu aveam grupa copiilor născuți în 1990. Dar cred că el era mai mare. I-au găsit niște colegi un carnet de membru sau ceva așa. Parcă era născut în 1986. Așa i-au găsit colegii, un carnet în care scria că e născut în 1986.  Nu știu dacă o fi adevărat...

L-am văzut cu FCSB. De când a revenit, nu mai e cum era înainte. Poate după suspendarea avută, nu s-a antrenat...”, a spus Butoiu la GSP LIVE.

Dezvăluire incredibilă despre fotbalistul din Liga 1: „I-au găsit colegii carnetul. Ar fi cu 4 ani mai bătrân”
Fatai, la prezentarea oficială la FC Argeș, alături de Latovlevici

Astfel, dacă informațiile lui Butoiu sunt corecte, atacantul nigerian de la FC Argeș ar avea în realitate 35 de ani împliniți pe 19 februarie, și nu 31, vârsta cu care apare oficial pe site-ul Ligii.

Crescut la juniorii Farului din 2007, Fatai a mai jucat la Astra, Brugge, Sparta Praga, UFA, Dinamo Minsk, iar din octombrie este la FC Argeș, club pentru care a jucat 3 partide.

Fatai, suspendat pentru dopaj până la 1 octombrie

Fatai este unul dintre fotbaliștii de la Astra suspendați anul trecut pentru dopaj, alături de Seto și Alexandru Ioniță.

ANAD a decis în aprilie 2021 ca Alexandru Ioniță și Kehinde Fatai să fie suspendați câte un an, iar Takayuki Seto a primit opt luni de suspendare, după ce în septembrie 2020 a intrat în posesia unor fotografii, pe care o clinică din București le-a postat pentru a-și promova imagina și tratamentele pe care le efectuează.

În respectivele poze apăreau Alexandru Ioniță, Kehinde Fatai și Takayuki Seto, jucătorii Astrei, cu perfuziile-n venă!

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Ce riscă FCU Craiova după incidentele din meciul cu Rapid » Oltenii nu sunt la prima abatere

Cornel Dinu, revoltat de situația prin care trec FCSB și Rapid: „E vorba de totalitarism”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
pirusis
pirusis  •  02 Noiembrie 2021, 15:31

Problema nu e neaparat varsta. Latovlevici tot la 35 de ani alearga dublu ca el. Problema e ca eu personal il suspectez de non combat impotriva FCSB-ului.

6210293312376851
Sorin Lorena  •  02 Noiembrie 2021, 12:47

Nu tehnica nu rezistenta pierdea toate mingiile primea pase scapa repede de balon nu ai atacat nu finalizezi ce asteptam sa dea gol numai din centrari si cornere

Vezi toate comentariile (2)
Comentează