FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Kharja e dezamăgit de ultimele luni petrecute la Steaua: "Noi am pierdut acest titlu!"

Kharja a prins 10 meciuri în tricoul Stelei. N-a apucat să marcheze, a dat numai două assist-uri
Kharja a prins 10 meciuri în tricoul Stelei. N-a apucat să marcheze, a dat numai două assist-uri

Articol de - Publicat sambata, 23 aprilie 2016 00:00

Houssine Kharja e dezamăgit de ultimele luni petrecute la Steaua și crede că principala vină pentru situația de la club o au jucătorii.

Mijlocașul de 33 de ani adus de Mirel Rădoi în România a vorbit ieri despre șansele ca Steaua să mai câștige campionatul: "În fotbal totul este posibil. Știm că pentru o echipă ca Steaua nu este deloc bine să termine sezonul fără trofee. Avem o echipă bună, cu jucători de valoare, dar cred că nu am dat tot ce aveam mai bun din noi! Nu este normal ca la ce jucători are Steaua să nu prindem finala Cupei României și să ratăm titlul! - Jucătorii trebuie să se gândească la ce au făcut în acest an, nu cred că am dat maximum! Nu trebuie să aruncăm vina pe antrenor sau pe condiţii, pentru că aici sunt cele mai bune din România. Noi, jucătorii, suntem principalii vinovaţi! Trebuie să ne gândim dacă am dat totul în acest sezon".

Revenit după accidentarea suferită în octombrie, Houssine a fost integralist în două din ultimele trei meciuri ale Stelei, dar e nemulţumit că nu şi-a ajutat echipa în mai multe meciuri.

"Am avut o accidentare gravă și să nu uitați că alţi fotbalişti se recuperează după 6-7 luni, iar eu am revenit după doar trei luni! Ar fi o prostie să spun că după trei luni am revenit la forma mea maximă, că pot juca la sută la sută din potențialul meu. Este normal să fiu supărat pentru că nu joc, dar respect deciziile antrenorului, muncesc astfel încât să fiu cât mai bine pregătit atunci când mă va introduce pe teren. Am respectat deciziile lui Mister și îi mulțumesc pentru colaborarea de până acum. Nu a avut când să-mi dea foarte multe oportunități pentru a juca!", a spus Kharja în conferinţa de presă de ieri.

"Știu că nu e ușor să fii antrenor pentru 25 de jucători, este foarte greu să mulțumești 25 de jucători. Cred că munca depusă de Reghecampf de când a venit este foarte bună"
Houssine Kharja, mijlocaș Steaua

"Contractul meu se încheie pe 31 august, după terminarea preliminariilor Champions League! Vreau să pun umărul în meciurile importante din campionat şi Liga Campionilor"
Houssine Kharja, mijlocaș Steaua

"Nu sunt antrenor, n-am licenţă, dar pot să spun şi eu ceva, să ţii pe bancă un jucător precum Kharja, având în vedere ce jucători concurează cu el pe post... Îmi pare rău, atât spun"
Mirel Rădoi, fost antrenor Steaua

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  23 Aprilie 2016, 17:59
Postat de sange_alb.rosu pe 23 Aprilie 2016, 11:31

N-ai cum sa pierzi ceva ce nu ai avut. Anul asta fcsb n-a contat cu adevarat in lupta la titlu. Daca ar fi fost pe locul 1 multa vreme si apoi sa cada, atunci as fi inteles faza ca "noi am pierdut titluk"

a depins de ea sa ia titlul ,daca batea astra,era gata aproape

sange_alb.rosu
sange_alb.rosu  •  23 Aprilie 2016, 11:31

N-ai cum sa pierzi ceva ce nu ai avut. Anul asta fcsb n-a contat cu adevarat in lupta la titlu. Daca ar fi fost pe locul 1 multa vreme si apoi sa cada, atunci as fi inteles faza ca "noi am pierdut titluk"

959053224215695
Ionut Dragomir  •  23 Aprilie 2016, 10:13

Marele antrenor il vede bun doar pe Bourceanu....are viziune buna ...in privinta lui Kharja trebuie sa l impresarieze doamna Palmier sa fie titular......Bourceanu ne ai mancat meciurile..

Vezi toate comentariile (8)
Comentează