FOTBAL  »  Superliga  »  GERMANIA / DUISBURG - WOLFSBURG 1-3

Killer

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 august 2007 00:00

Cu un gol ieri si unul in prima etapa, Sergiu Radu confirma reusitele sezonului trecut

Sergiu Radu a parafat ieri primul duel romanesc al sezonului in Bundes liga: Duisburg - Wolfsburg 1-3. "Schija" s-a descurcat si fara fratele sau geaman in ale golurilor, Vlad Munteanu, accidentat, servindu-le lui Mihai Tararache si Iulian Filipescu o corectie de toata frumusetea si un gol de manual spre final, pentru 3-0.

Nu s-ar putea spune ca atacantul Wolfsburgului a facut meciul vietii la Duisburg. Insa a fost din nou unde trebuia, cind trebuia. Adica in minutul 72, cind a reluat in plasa, din 5 metri, cu latul, centrarea impecabila a brazilianului Marcelinho, colegul sau de linie ieri.

Pentru "Schija" a fost al doilea gol in tot atitea etape disputate, nu atit de important pentru cursul partidei, deja decisa, cit pentru moralul sau. El a demonstrat astfel ca reusitele sezonului trecut, 14 la numar, n-au fost o intimplare, iar selectionerului "tricolorilor" ca merita atentie.

Sergiu Radu incearca sa-i fure balonul din fata lui Mihai Tararache / EPA-Rompres


Gafa "Felipe"
Daca Mihai Tararache a fost printre putinii jucatori ai lui MSV Duisburg care au mai facut cite ceva pe teren, de la coechipierul sau, Iulian Filipescu, a pornit dezastrul gazdelor. Fundas central, ca de obicei, "Felipe" a pierdut o minge la 16 metri in fata lui Marcelinho, brazilianul nu i-a mai zis nici mersi si a expediat-o direct in vinclu. Urmarea? MSV, pina atunci vioara intii, nu si-a mai revenit dupa pauza. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează