FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Kilograme mai puţine, mai anemic pe teren » Detaliul observat la antrenamentele FCSB! Transformarea prin care trece Alibec îl afectează pe stelist

Articol de - Publicat marti, 16 ianuarie 2018 15:34

Denis Alibec e în duel direct cu propria greutate, dorind să ajungă la 90 de kilograme. A venit la FCSB cu 98 de kilograme, aşa cum a dezvăluit Gigi Becali, acum are în jur de 94 de kilograme.

Fotbalistul pentru care Steaua a plătit două milioane de euro trage tare să-şi revină şi fizic, şi psihic. Totuşi, pentru atacantul de 27 de ani, o primă consecinţă a antrenamentelor intense este faptul că nu mai are aceeaşi forţă la pregătiri.

Mai exact în momentul când şutează. Şi la antrenamentul de ieri dimineaţă s-a văzut că Alibec are voinţă, însă nu şi putere în momentul în care trage la poartă.

Detalii despre acest subiect puteți afla din ediția tipărită sau cea digitală a Gazetei Sporturilor! Cum a fost la Euro 2016 și dezvăluirea făcută chiar de un coleg din vestiar!

Alte subiecte exclusiv print: 

"Cel mai sărac fotbal și cel mai bogat președinte" » Doi candidați la șefia Federației îl arată cu degetul pe Burleanu

Cele mai tari ponturi sunt doar în ziar! Mizează pe noi și câștigă!

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (9)
vasglo
vasglo  •  16 Ianuarie 2018, 16:41

Incredibil! Cum o dai cu Alibec nu-i bine! Ati facut o fixatie cu el. Cand e gras, nu se misca cum trebuie, cand slabeste, nu mai are putere! Mai sunteti, neamule?!....-:)

ss.lazio
ss.lazio  •  16 Ianuarie 2018, 19:15
Postat de Johnny Crowbar pe 16 Ianuarie 2018, 17:51

Mai lasati-l *** *** pe alibec cu toate ale lui.Nu scrieti de dezastrul din tara cat scrieti de kilele lu alibec...***

Tara arde si astia il cantaresc zilnic pe Alibec.. Tot randament zero o sa aiba ba, asa ca lasati masuratorile si cantaririle!!!

ss.lazio
ss.lazio  •  16 Ianuarie 2018, 19:14

Il vrei la Steaua daca il da Gigi afara?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează