FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Kiriță, atac la starul lui Dinamo! Îi cere lui Negoiță să îl vândă: "E plafonat! Nu știe ce vrea"

Articol de GSP - Publicat joi, 15 decembrie 2016 12:12

Giani Kiriță, fost căpitan la Dinamo, a vorbit despre Dorin Rotariu, cel mai bine cotat elev al lui Andone, și l-a criticat pe mijlocașul de 21 de ani.

"Dacă aș fi în locul lui Negoiță, l-aș vinde pe Rotariu în secunda doi. Este plafonat și nu știe ce vrea să facă. Ba vrea să plece în străinătate, ba la Steaua, ba e supărat că nu joacă. S-a făcut prea mult tam-tam în jurul lui.

Nu cred că pleacă jucători de la Dinamo la Steaua. Mie nu îmi place asta. Pe vremea mea nu se făcea așa. Acum, imediat apare că Steaua cumpără de la Dinamo. De ce sunt vânduți jucătorii în străinătate dacă tot se vând?", a spus Kiriță la TV Sport Ro.

1.750.000 €este cota lui Rotariu, potrivit transfermakrt.de

Rotariu, 21 de ani, este la Dinamo din 2012 și are 6 goluri marcate în acest sezon, în 22 de meciuri.

Recent, Becali a declarat că îl vrea pe jucător la Steaua, iar GSP.ro a dezvăluit că Dinamo a primit o ofertă de la Dinamo Zagreb, de 3 milioane de euro pentru Rotariu și Filip, dar a refuzat-o.

Mutu, managerul lui Dinamo, a declarat că echipa alb-roșie vrea 4 milioane de euro pentru jucător. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
haideusicfr
haideusicfr  •  15 Decembrie 2016, 21:38

Domnilor de la GSP ,de cand pana cand Panduru si Kirita dau sfaturi? Si au pareri .In calitate de ce ?

659493317518789
Mihai Coman  •  15 Decembrie 2016, 20:38

Bai Kirita, pe vremea ta Steaua nu avea nevoie sa ia jucatori de la Dinamo, pe vremea ta Dinamo pierdea acasa cu Foresta cu 5-4, pe vremea ta Dinamo o fura de la Polonia Varsovia, samd...Cum sa fi luat Steaua atunci asemenea loseri?

fangigi
fangigi  •  15 Decembrie 2016, 18:11
Postat de cpt.ahab pe 15 Decembrie 2016, 14:10

Uitati-va la poza! Cum sa nu iei in serios un astfel de fotbalist erudit?!

Capitane, Rotariu n-are goluri marcate cat are Chirita tatuaje!:)))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează