FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Kone out, Mateiu in! » "Cîinii" s-au orientat către tînăra speranţă a Braşovului

Articol de - Publicat joi, 07 iunie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 06 iunie 2012 19:37

Şansele ca Djakaridja să continue la Dinamo sînt aproape de 0.


Dario Bonetti s-a întors la Bucureşti şi a creionat strategia clubului pentru viitorul apropiat. Italianul îl vrea neapărat pe Kone la echipă, dar ivorianul doreşte să-şi continue cariera în Occident. Asta în ciuda faptului că şefii din Ştefan cel Mare i-au oferit un bonus de 100.000 de euro la semnătură, plus un salariu consistent.

Roş-albii au o variantă de back-up de la FC Braşov: mijlocaşul central Alexandru Mateiu, care a evoluat în campionatul trecut în 20 de meciuri pentru "stegari". Preţul fixat de ardeleni pentru mijlocaşul de 22 de ani e de aproximativ 500.000 de euro, însă relaţiile dintre patronul Ioan Neculaie şi conducătorii "cîinilor" sînt tensionate după ce Chipciu a fost direcţionat în iarnă la Steaua. Surse autorizate susţin că bucureştenii mai au şi o altă variantă decît transferul.

Ei au informaţii că Mateiu nu ar fi cu plata contractului la zi, astfel că şi-ar putea depune memoriu pentru a deveni liber şi ar putea fi luat gratis! Strategie la modă la Dinamo în această vară, avînd în vedere că transferurile lui Issa Ba, Axente şi Scutaru au fost perfectate la parametru 0.


1 gol a marcat Mateiu în cele 20 de partide jucate pentru FC Braşov în sezonul precedent, în toate competiţiile

600.000 de euro este valoarea de piaţă a lui Mateiu, conform site-ului specializat transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
neuercainerosu
neuercainerosu  •  07 Iunie 2012, 13:21

Mateiu e de steaua.:))))))))))))

bombon
bombon  •  07 Iunie 2012, 11:34

Stati flexati, il ia CFR, impreuna cu Eric (fostul fenomen de la Medias), Deac, Sepsi si portarul Felgueiras. Asta pe langa cei 3 jucatori care vor veni din campionatul Portugaliei: Valente (deja luat), un atacant de la Porto de super-clasa si un fundas dreapta.

radu2082
radu2082  •  07 Iunie 2012, 11:16

ce panarama de conducere avem..n-am nici o speranta pentru campionatul viitor

Vezi toate comentariile (6)
Comentează