FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VOLUNTARI

video Zeljko Kopic e amuzat, în premieră, de când a preluat Dinamo: „Dacă ar veni toți, n-am avea camere la Săftica!”. Apoi, a devenit spartan: „Mergem la război”

Zeljko Kopic e amuzat, în premieră, de când a preluat Dinamo
Zeljko Kopic e amuzat, în premieră, de când a preluat Dinamo

Articol de , - Publicat vineri, 22 decembrie 2023 09:00 / Actualizat vineri, 22 decembrie 2023 09:09

Zeljko Kopic, antrenorul croat al ”câinilor”, a evidențiat faza defensivă la Dinamo și a atras atenția asupra unor detalii ofensive care îl nemulțumesc. Tehnicianul de 46 de ani a glumit pe seama listei de mercato a roș-albilor, prezentată extrem de bogat în media

Zeljko Kopic, 46 de ani, a obținut prima victorie în România, 2-0 la Botoșani, iar Dinamo are mai multă încredere pentru meciul de vineri seară cu FC Voluntari, de la ora 20:30. Jucătorii au afișat o stare de optimism după prima victorie la capătul a 13 etape fără succes.

Observația lui Zeljko Kopic: „În ofensivă, trebuie să avem reacții mai bune, să controlăm mai bine jocul de construcție”

În primele trei săptămâni de Dinamo, croatul Zeljko Kopic a afișat mina unui antrenor realist, care nu se hazardează în promisiuni meșteșugite în fața suporterilor.

”Sunt satisfăcut cu rezultatul (n.r. 2-0 la Botoșani), am avut o defensivă solidă, stabilă, intensitate bună. Ofensiv am avut momente, dar au fost situații în care trebuie să avem reacții mai bune, să controlăm mai bine jocul de construcție.

Am avut recuperarea după joc, joi am avut pregătirea tactică, avem informații despre adversar și ce trebuie să facem vineri, să fim la nivelul maxim. Orice mai puțin oferit, nu va fi suficient, trebuie să dăm 100% dacă vrem să câștigăm. Voluntari în ultimele meciuri au jucat bine, defensiv sunt organizați, au jucători de calitate”, a declarat antrenorul croat înaintea partidei.

Zeljko Kopic, spartan: ”Mergem la război”

Kopic este conștient că mai e mult până departe. Primul loc de baraj pentru Dinamo e la 10 puncte distanță.

Experiența unui croat după primele luni în România: „E cam același vibe ca la noi”. Christian Ilic despre salvarea lui Dinamo: „Ultimele luni ne-au luat multă energie”
DINAMO - FC VOLUNTARI
Experiența unui croat după primele luni în România: „E cam același vibe ca la noi”. Christian Ilic despre salvarea lui Dinamo: „Ultimele luni ne-au luat multă energie”

”Atmosfera e pozitivă, dar nu am realizat nimic. A fost o victorie bună, dar trebuie să pregătim fiecare meci, pentru fiecare punct, de parcă mergem la război.

Am văzut ceva îmbunătățiri. Defensiv am fost mai bine organizați, dar ofensiv mai avem nevoie de timp pentru o idee, să avem comunicare mai bună între jucători, dar au fost momente bune”, a mai comentat Kopic.

Avem o pauză scurtă, am avut deja program pentru jucători, să se antreneze individual, după 3 ianuarie avem și cantonament. Legat de transferuri, orice club din lume, care vrea să progreseze, e normal să își aducă jucători, să vadă unde poate îmbunătăți, e un proces normal pentru fiecare club
Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

Măcar poate să zâmbească: ”Nu trimit liste lui Moș Crăciun, nu am avea camere în cantonament”

”Trebuie să îmbunătățim jocul, nu suntem în situația asta întâmplător, trebuie să lucrăm bine defensiv, tactic, ofensiv.

Legat de anumite nume din presă de transferuri... Dacă ar veni toți despre care am citit, nu am avea camere la Săftica (se amuză)! Nu am auzit de unii, în club am vorbit de multe posibilități, nu e vremea acum să vorbim, vom discuta atunci când este cazul.

Nu trimit liste lui Moș Crăciun, sunt un om cu picioarele pe pământ, vom lua ceea ce putem, apoi vom vedea”, a mai spus antrenorul dinamoviștilor.

,,Voluntari are calitate, dar cea mai bună calitate a lor e organizarea, au stabilitate defensivă, uneori câștigă, alteori nu, dar organizarea echipei e la un nivel înalt, dar e greu să joci împotriva lor. Adam Nemec este acolo, este unul dintre cei mai buni jucători, poate atacă spațiile, e periculos în careu, trebuie să fim atenți la el și la alți jucători.”

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Totul depinde de Dorin Rotariu! Dacă el vrea să renunțe la contractul cu FCSB, Dinamo e gata să-l readucă în alb-roșu. Care va fi reacția galeriei

EXCLUSIV Calvarul se încheie pentru cel mai ghinionist jucător român: „Dacă Ianis Hagi a putut, eu de ce să nu pot?!” » Ar putea salva un club din Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
rocky3
rocky3  •  22 Decembrie 2023, 16:24

Sa bați Botoșaniul nu înseamna mare lucru în ziua de azi...

magic4ever
magic4ever  •  22 Decembrie 2023, 12:42

Dinamo ar avea nevoie ca de aer de Nemec,dar nu s-a despartit prea bine de Dinamo...

trifanflorin1978
trifanflorin1978  •  22 Decembrie 2023, 11:44

Asta știe pe ce lume trăiește.. unde este ? Penultima clasata a bătut pe ultima ..!!! Mergi la război?? Unde ?? Ucraina?? Israel ?? Penibil ..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează