FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

CCA îl ignoră pe Becali! Decizia Comisiei pentru derby-ul FCSB - Universitatea Craiova

Istvan Kovacs, 36 de ani, va conduce derby-ul etapei #2, FCSB - Universitatea Craiova.
Istvan Kovacs, 36 de ani, va conduce derby-ul etapei #2, FCSB - Universitatea Craiova.

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 iulie 2021 17:14 / Actualizat sambata, 24 iulie 2021 17:58

Istvan Kovacs, 36 de ani, va conduce derby-ul etapei #2, FCSB - Universitatea Craiova.

  • FCSB - CS Universitatea Craiova se dispută duminică, de la ora 21:30, pe Arena Națională. Meciul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Sport+, Telekom Sport 1 și Digi Sport 1.

„Centralul” din Satu Mare va fi ajutat la margine de Vasile Marinescu și Ovidiu Artene. Arbitru de rezervă este Marcel Bîrsan.

Kovacs a condus penultimul meci direct dintre FCSB și CSU Craiova, 2-0 pentru olteni, pe „Oblemenco”, în play-off-ul stagiunii precedente. 

A fost un meci greu pentru arbitru, care le-a refuzat un penalty bucureștenilor în minutul 6 - toate fazele controversate ale întâlnirii din 29 aprilie, AICI.

CCA îl ignoră pe Becali! Decizia Comisiei pentru derby-ul FCSB - Universitatea Craiova
Istvan Kovacs va conduce FCSB - Universitatea Craiova

Gigi Becali, atacuri în serie la adresa lui Istvan Kovacs

Gigi Becali, patronul FCSB, l-a atacat în mai multe rânduri pe Kovacs, declarațiile sale fiind amendate, la propriu, de Comisii.

Crizele de nervi pe care Gigi Becali le-a avut la adresa arbitrilor din Liga 1 n-au rămas fără repercusiuni. Finanțatorul vicecampioanei, recidivist, a fost găsit vinovat în două dosare, comisiile găsindu-l bun de plată: 30.000 de lei e sancțiunea primită de Gigi Becali pentru derapajele sale din spațiul public.

Istvan Kovacs a fost una dintre țintele constante ale lui Gigi Becali: „Kovacs, fiind om, nu putea să facă așa ceva. Dracii i-au spus ce să facă. Păi bă, nebunule, ți-au întunecat mintea? Numai dracii gândesc lucrurile invers! Cum să nu fiu supărat? Numai dracu’ strâmbă mintea la om. FCSB luptă acum cu echipa adversă și cu dracii care strâmbă mintea la arbitri”, afirma Becali în luna aprilie a acestui an.

Universitatea Craiova, primul meci fără Marinos Ouzounidis

De ieri, Marinos Ouzounidis (52 de ani) nu mai este antrenorul CS Universității Craiova. Până la numirea unui nou tehnician, de echipă se va ocupa Dragoș Bon (41 de ani). Acesta a mai fost „principal” pentru o scurtă perioadă în iarna lui 2021, după plecarea lui Corneliu Papură.

Robert Niță, ironic în disputa CSA Steaua - FCSB: „Mă bucur că am jucat la FC Nimeni, măcar nu am stat în tribună”

Citește mai multe știri de actualitate:

Veste importantă pentru FCSB înaintea returului cu Karagandy » Meciul a fost mutat pe teren neutru

Motivarea instanței în procesul pentru palmaresul Stelei: „Echipa de fotbal profesionist a fost transferată, dar FCSB nu a putut demonstra și transferul palmaresului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
zagna
zagna  •  25 Iulie 2021, 10:02

Stiind ca Burleanu ii face in ciuda, Becali trebuia sa-i laude pe arbitrii pe care nu-i mai voia sa fie delegati la meciurile lui ! Dar cine sa-l invete, MM, Lutu sau finii ?

doar..titi
doar..titi  •  25 Iulie 2021, 02:53
Postat de talpaiadului pe 24 Iulie 2021, 19:40

Mda, e adevarat ca delegarile astea ale lui Kovacs sunt niste palme adresate lui Becali. Pe de alta parte, in era Dan Petrescu toate campionatele castigate de CFR au fost pe merit, nu datorita lui Kovacs. Sa vedem ce se intampla in continuare, ca acum CFR s-a becalizat si el, transferurile fiind facute in stilul brevetat de Becali in trecut cand arunca banii pe fereastra.

asta crezi tu.. da franarii au avut spate tot timpul la arbitraj nu degeaba ii spuneau danut penalty!!!

terente1
terente1  •  24 Iulie 2021, 21:17

Rotaru ar putea sa-l puna antrenor pe Gigi Becali, de departe cel mai longeviv antrenor din liga I.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează