FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

EXCLUSIV Kyros Vassaras a decis arbitrul meciului Sepsi - FCSB! A fost gafeurul sezonului trecut în SuperLigă

Articol de , - Publicat vineri, 22 septembrie 2023 19:10 / Actualizat vineri, 22 septembrie 2023 21:25

Sepsi Sfântu Gheorghe și FCSB se întâlnesc duminică seară în etapa cu numărul #10. Pentru această confruntare, Gazeta Sporturilor a aflat că Vassaras a decis să-l delege pe piteșteanul Cătălin Popa, cel care la începutul anului a picat testele, iar în sezonul trecut a distrus cele mai multe meciuri

Etapa cu numărul 10 din SuperLigă a început la Craiova, dar cele mai interesante meciuri au loc în week-end, dar și luni, când e programat derby-ul etapei dintre Rapid și CFR Cluj. 

Confruntarea de pe Giulești va fi condusă de arbitrul gălățean, Adrian Cojocaru, după cum Gazeta Sporturilor a anunțat în exclusivitate.

Cătălin Popa e la al doilea meci în zece etape!

Dar până la Rapid - CFR Cluj, un nou meci se anunță extrem de interesant. Vorbim de confruntarea de duminică seară, de la ora 21:00, de la Sfântu Gheorghe, dintre Sepsi și FCSB.

Iar pentru această partidă, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a decis să-l delege pe Cătălin Popa!

În vârstă de 42 de ani, „centralul” din Pitești a picat testele fizice la startul acestui sezon de SuperLigă, iar în ediția precedentă a fost gafeurul numărul 1 al campionatului. 

Cu 13 mari erori de arbitraj, Popa le-a luat fața în mod negativ lui Istvan Kovacs (12 mari erori) și Andrei Chivulete cu 11.

A greșit la singurul meci din actualul sezon

Pentru Popa meciul de duminică seară dintre Sepsi și FCSB va fi al doilea din actualul sezon! Asta după ce-a arbitrat duelul dintre FCU Craiova și Rapid, 3-5.

Chiar și în acest meci a avut o greșeală de arbitraj. În minutul 19 nu a dictat lovitura de la 11 metri pentru Rapid după un fault asupra lui Braun, dar a fost salvat de cei din camera VAR care i-au semnat eroare și și-a schimbat decizia inițială luată pe teren.

Ce meciuri a stricat în sezonul trecut

  • FC Voluntari - UTA Arad 3-0
  • Petrolul - Rapid 1-0
  • FC Voluntari - Chindia 0-3
  • Rapid - CFR Cluj 2-1
  • UTA Arad - Sepsi 1-4 
  • Chindia - FCU Craiova 0-0
  • Sepsi - Rapid 2-0
  • FC Botoșani - FCU Craiova 0-0

Laszlo Dioszegi: „Aș renunța la fotbal doar după o tragedie! Asta ar însemna să nu mai fiu. Nu poți renunța la ceva ce iubești”

Citește și:

Dovada că Vassaras a mințit în comunicat pentru a-l acoperi pe Istvan Kovacs! La ce fază a inventat o decizie pe care „centralul” nu a luat-o
DEZVĂLUIRI
Dovada că Vassaras a mințit în comunicat pentru a-l acoperi pe Istvan Kovacs! La ce fază a inventat o decizie pe care „centralul” nu a luat-o
Întrebări publice pentru Kyros Vassaras » Cinci dileme la care șeful CCA e obligat să răspundă după scandalul din arbitraj
ARBITRAJ
Întrebări publice pentru Kyros Vassaras » Cinci dileme la care șeful CCA e obligat să răspundă după scandalul din arbitraj

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
parpalache
parpalache  •  23 Septembrie 2023, 08:29

Câta nerușinare pe GSP!De fapt la ce sa te aștepți de la „elevii”lui MM Stoica?!Prima minciuna sfruntata?!Cica arbitrul a fost desemnat de...Kiros Vassaras și nu de...Deaconu-vicele de la CCA„pus”acolo de Becali!Menita sa acopere duhoarea ca acel Catalin Popa este unul din cei mai docili„arbitri de casa”ai fcsb-ului!De altfel tocmai pentru faptul ca e „ascultator”(adica„gafeaza”numai in favoarea fcsb),a fost rasplatit- fiind propus de... Deaconu lui Vassaras- pentru lista FIFA!De altfel se știe ca singurul rol al lui Vassaras asta este,sa„lege ploile”cu desemnarea arbirilor români sa arbitreze meciuri din competițiile internaționale!

VanBasten
VanBasten  •  22 Septembrie 2023, 21:19

Ha, ha, ha...au corectat "gafeorul" dar "pictat"-ul a ramas. Doamne, dar necalificati mai sunteti! Va spun lui Tepelin!

VanBasten
VanBasten  •  22 Septembrie 2023, 20:55
Postat de 1945sv0509 pe 22 Septembrie 2023, 20:34

"A PICTAT testele" scriu cei trei ( astazi doar doi) comici ai ziaristicii sportive. Asa cum ciobanul se lamenta ca nu mai sunt in Romania echipe pe masura celor de la 10sb, in curand nu vor mai fi nici arbitri ***

Le-am scris asta in comentariu dar nu a trecut de cenzura lor. Picteaza bine baietii la gazeta. Niste gafeori. :))))))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează