FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

L-a sedus și l-a abandonat :) Cum l-a amăgit Contra pe Negoiță » 3 condiții de zeci de mii de euro impuse de antrenor înainte să plece la națională

Articol de GSP - Publicat luni, 18 septembrie 2017 14:07

După ce a dus-o pe Dinamo în play-off, preluând-o de la Ioan Andone la începutul anului, Cosmin Contra a negociat extrem de dur prelungirea contractului cu echipa alb-roșie la finalul sezonului trecut.

Contra i-a pus mai multe condiții lui Ionuț Negoiță, condiții îndeplinite de finanțatorul dinamovist. La 4 luni distanță de semnarea noului contract, antrenorul a plecat însă, lăsând echipa pe locul 7, după 10 etape.

Ce pretenții a avut Contra în mai 2017:

1. Salariu uriaș pentru preparator

Contra a venit la Dinamo cu spaniolul Javi Reyes. Antrenorul are mare încredere în preparatorul fizic și a negociat un salariu uriaș pentru acesta, 10.000 de euro pe lună. Contra i-a specificat clar lui Negoiță că nu continuă la Dinamo fără Javi Reyes, iar finanțatorul dinamovist s-a conformat și a acceptat să plătească o sumă impresionantă. Acum, Reyes va pleca la echipa națională a României.

În plus, la Dinamo a venit și un recuperator fizic, Pietro Villalobos, la cererea lui Contra. Acesta primește 2.000 de euro lunar.

2. I-a adus jucătorii preferați pE sume mari

Cosmin Contra a făcut tot posibilul să își aducă jucătorii preferați la Dinamo. A început cu Juan Albinpe care l-a făcut cel mai bine plătit jucător din lot, cu un salariu de 15.000 de euro. Uruguayanul nu a dat randament și a plecat pe ușa din dos, după câteva meciuri. A urmat Jeremy Bokila. Atacantul dorit de Contra a venit sub formă de împrumut de la Antalyaspor, după câteva etape jucate la CFR, și primește un salariu de 10.000 de euro.

3. Investiții în infrastructură

Contra a impus și investiții în infrastructură. Antrenorul a vrut ca baza de pregătire de la Săftica să fie la cele mai înalte standarde și a cerut un teren mai bun, o sală de forță mai mare și mai bine dotată și condiții de cazare superioare celor existente acum, iar Negoiță i-a îndeplinit și aceste condiții, baza fiind folosibilă de luna viitoare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  18 Septembrie 2017, 23:31

Nu prea inteleg-pana acum il faceati pe Negoita zgarcit,acum spuneti ca a dat o groaza de bani pe pretentiile lui Contra.Am inpresia ca va jucati cu cuvintele.Si cu titlurile reportajelor.Sa va fie rusine,ziaristi de 2 lei.***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  18 Septembrie 2017, 19:21

fecesebeu are locul 2 asigurat ,Urrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mircea1957
mircea1957  •  18 Septembrie 2017, 19:02

Contra a reusit dintr-o echipa cu un lot bun sa o duca in play-out. Preparatorul fizic pe care-l ia la Nationala, si cu un salariu imens, a reusit sa-i pregateasca asa de bine ca la finalul meciurilor sunt vlaguiti. S-a vazut si in meciul cu Craiova unde oltenii parca zburdau la final pe langa niste jucatori care deabia mai trageau de ei. In plus, se pare ca nu are nici caracter Contra. Cu Daum am fost slabi, cu Contra o sa fim dezastru!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează