FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

L-a sfidat pe Costel Gâlcă! » Camerele TV l-au dat de gol: Raul Rusescu nu a respectat indicaţiile antrenorului

Raul Rusescu
Raul Rusescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 27 octombrie 2014 15:00

Imaginile TV arată că antrenorul a insistat ca Rusescu să-i cedeze mingea lui Keşeru la penalty-ul avut cu Aalborg, dar Raul l-a ignorat pe tehnician şi a marcat.

Cinci luni fără gol marcat îl transformă pe un jucător liniştit şi docil într-unul care îşi sfidează antrenorul! Asta a făcut Rusescu în meciul cu Aalborg.

Steaua a beneficiat de un penalty în minutul 60 şi Raul a avut o dispută pe teren cu Keşeru, fiindcă amîndoi îşi doreau să execute lovitura de pedeapsă. Panduru a remarcat la DolceSport că n-a existat un executant clar stabilit, "mi s-a părut chiar că Gâlcă îl indicase pe Keşeru!".

Imaginile video cu faza confirmă remarca fostului mijlocaş şi arată că Rusescu chiar a trecut peste decizia antrenorului! Se vede clar: Raul ia mingea, moment în care Gâlcă îl strigă şi insistă şi prin gesturi să cedeze balonul.

Costel nu a fost suficient de convingător, aşa că atacantul împrumutat de la Sevilla nu a renunţat la ambiţia de a executa el! A şi marcat, echipa a cîştigat clar, motive suficiente pentru tehnician să-l ierte după meci pentru gestul sfidător.

"Şi Rusescu, şi Keşeru sînt atacanţi. Îi înţeleg cît îşi doresc să înscrie", i-a scuzat Gâlcă pe jucătorii lui, care negociaseră în timpul partidei, în jurul punctului de la 11 metri. Mai ales Raul avea motive să ţină neapărat să puncteze. Ultimul lui gol data din aprilie! Atunci marcase pentru Braga, precedenta formaţie la care l-a împrumutat Sevilla, într-un joc cu Olhanense.

Tot din penalty! Cînd a "luptat" cu Claudiu pentru transformarea penalty-ului, Rusescu nu spera că meciul îi va permite să înscrie şi din acţiune, fiindcă era doar 1-0 pentru roş-albaştri. Fostul golgeter al Ligii 1 a contribuit după aceea, pînă la 6-0, şi cu un gol din acţiune.

2,5 milioane de euro a încasat Steaua acum un an, cînd l-a vîndut pe Rusescu la Sevilla. Îl cumpărase de la Urziceni cu 100.000 de euro, iar acum l-a împrumutat din Spania gratis

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Cristi Balaj la derby
Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat la meciul din această seară de la Ploieşti pe băimăreanul Cristi Balaj. Acesta a condus de 48 de ori Steaua, procentajul fiind unul pozitiv pentru roş-albaştri: 23 de victorii, 19 remize şi doar 6 înfrîngeri. Cele mai multe meciuri le-a avut Steaua cu Balaj în deplasare, 32, avînd 13 victorii, 13 remize şi 6 înfrîngeri. Ultimele 7 meciuri în care Steaua a fost fluierată de "centralul" de 43 de ani au fost cîştigate de roş-albaştri.

Impresionat de Keşeru
Selecţionerul echipei naţionale, Victor Piţurcă, a comentat victoria la scor a Stelei din meciul cu Aalborg: "Steaua a turat motoarele la maximum şi a reuşit ceea ce nimeni nu credea. Mi-a plăcut cum au conlucrat, pentru că sînt preocupaţi să joace dintr-o atingere, ceea ce este foarte important pentru atacanţi. Mi-a plăcut mai ales Keşeru, a fost senzaţional. A început să joace din devieri şi i-a ieşit perfect. E un jucător care ar putea ajunge din nou la echipa naţională".

Se vînd bilete cu Astra
Campioana României a decis să pună în vînzare bilete pentru meciul de etapa viitoare cu Astra. Jocul se va disputa pe stadionul Ghencea, partida fiind programată duminică, pe 28 septembrie, de la ora 21:00. Preţurile vor fi puţin mai mari decît la meciurile obişnuite de pe Ghencea. Pentru un tichet la peluze fanii trebuie să plătească 10 lei, restul preţurilor fiind de 25 de lei la tribuna a II-a, 30 de lei la tribuna I, 75 de lei la tribuna zero şi 100 de lei la fotolii.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (59)
khal_37
khal_37  •  21 Septembrie 2014, 19:58
Postat de samertx pe 21 Septembrie 2014, 15:33

Băi, lânosule:)) Mister este numai doi: Dinu și Lucescu! Restul este Senori dăia de-ai mici și cu bube în cap! Pricepi? Sau mă obligi să-ți dau mură în gură?

sa-i da mure la lânoasa de mamica ta păcăliciule.

khal_37
khal_37  •  21 Septembrie 2014, 19:56
Postat de samertx pe 21 Septembrie 2014, 15:33

Băi, lânosule:)) Mister este numai doi: Dinu și Lucescu! Restul este Senori dăia de-ai mici și cu bube în cap! Pricepi? Sau mă obligi să-ți dau mură în gură?

dinu si lucescu...ma faci sa rad, doi antrenori comunisti care nu au nici o treaba cu fotbalul. Au avut intotdeauna cele mai bune loturi si au benefeciat totdeauna de arbitraje favorabile.

khal_37
khal_37  •  21 Septembrie 2014, 19:52

manolache, si tu prin porcaria asta de ,,articol'' ai sfidat prostia, si implicit pe smartex, care este etalonul ei.

Vezi toate comentariile (59)
Comentează