FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

L-a sunat Zenga?

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 septembrie 2007 00:00

Gigi Becali a facut o dezvaluire-soc. Desi nu i-a pronuntat numele, a lasat clar sa se inteleaga ca se refera la Walter Zenga. "M-a sunat antrenorul unei echipe mari din Romania, care e prietenul meu, si mi-a zis ca-i lasa balta p-aia si vine la Steaua. Nu spun mai multe ca nu vreau sa pun paie pe foc. Oricum, l-am refuzat, i-am spus ca nu se poate sa facem asa ceva", a spus Becali.

Demisia lui Hagi, discutata la "Recurs"
Emisiunea de analiza fotbalistica revine cu subiecte incendiare, duminica, de la 22:30, pe Antena 2. Talk show-ul moderat de Ovidiu Ioanitoaia ii va avea ca invitati pe tehnicianul Rapidului, Cristiano Bergodi, si pe antrenorul Concordiei Chiajna, Lita Dumitru. Temele emisiunii vor fi prestatiile echipelor romanesti in Europa, precum si demisia lui Hagi de la Steaua. Cititorii care vor pune intrebari invitatilor pe www.recursul.ro pot cistiga tricouri originale cu Steaua, Dinamo si Rapid. (Cristi Scutariu)

Iancu: "Am mai vazut filmul asta"
Patronul lui Poli Timisoara, Marian Iancu, cel care l-a avut antrenor pe Hagi in perioada noiembrie 2005-mai 2006, a comentat ieri demisia Regelui: "Becali i-a pus la dispozitie cele mai bune conditii, dar el a esuat. Am mai vazut filmul acesta si la Timisoara si cred ca Hagi nu a facut pasii corecti ca antrenor. Nu are scoala generala. In orice meserie, trebuie sa pornesti de jos, nu ca el, direct la echipa nationala. S-a considerat rege intr-un domeniu in care nu era". (Andrei Craitoiu)

"Cu Hagi, UTA era favorita"
Fostul portar al Stelei, Helmuth Duckadam, a declarat ieri ca Steaua redevine favorita la Arad, dupa demiterea lui Hagi. "Am zis ca UTA va cistiga meciul, dar a intervenit demisia lui Hagi. Cu Gica, UTA era favorita. Dar cu Pedrazzini, nu mai sint atit de sigur", a declarat Duckadam, care s-a ocupat zilele acestea si de sedinta PNG de la Arad, unde Gigi Becali si-a anuntat prezenta. Aceasta va avea loc cu 3 ore inaintea meciului cu UTA, Duckadam fiind pe locul 5 pe lista pentru Parlamentul european a PNG. (Liviu Munteanu - Arad)

"Era un alt Becali, mai bun"

Dorinel Munteanu a reactionat vehement dupa demisia lui Gica Hagi. "S-a dovedit inca o data ca jucatorii din vechea generatie, care vor sa schimbe ceva in fotbalul romanesc, nu sint lasati s-o faca. Imi pare rau pentru Gica, dar sint convins ca in timp va demonstra ca a fost o greseala ceea ce s-a intimplat cu el la Steaua", a spus Dorinel, care a adaugat: "Pe vremea mea, Steaua avea un alt Becali, mult mai bun fata de cel de azi". (Cristi Lapa - Vaslui)

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează