FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

L-a trimis acasă » Deşi l-a dorit pe Raul Costin, Andone l-a anunţat ieri pe mijlocaş că nu îl păstrează la echipă, patronul Negoiţă nefiind de acord cu transferul

Articol de - Publicat sambata, 06 august 2016 00:00

Aventura lui Raul Costin, 31 de ani, la Dinamo a durat doar trei zile şi s-a terminat ieri dimineaţă, după antrenamentul de la ora 9.

Conform surselor Gazetei, antrenorul "câinilor", Ioan Andone, a avut o discuţie cu mijlocaşul defensiv în care i-ar fi spus că nu se va baza pe serviciile sale.

Motivul ar fi că Dinamo este ca şi înţeleasă cu Dan Nistor, fiind o chestiune de timp până când acesta va rămâne liber de contract. Mai mult, "Fălcosul" i-ar fi spus lui Raul că îl aşteaptă pe Paul Anton să revină în iarnă din împrumutul de la Getafe.

De fapt, aşa cum Gazeta a anunţat şi zilele trecute, cel care s-a opus transferului a fost chiar patronul Ionuţ Negoiţă. Andone l-a folosit pe Raul în amicalul cu Tărlungeni şi l-a chemat pe mijlocaş la două antrenamente în speranţa că îl va convinge pe patron să îi ofere un contract jucătorului, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

45 de minutea jucat Raul Costin pentru Dinamo, în amicalul cu Tărlungeni

3 fotbaliștiare Dinamo pe postul lui Costin, cel de închizător. Busuladzici, Şerban şi Târcoveanu

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează